Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΛΙΟΥΠΟΛΗΑπόψειςΙ. Αντζινάς: επιβραβεύτηκε ο κ. Ψυρρόπουλος για την πρόσφατη στάση του στο...

Ι. Αντζινάς: επιβραβεύτηκε ο κ. Ψυρρόπουλος για την πρόσφατη στάση του στο ΚΥΤ;

Με αιχμηρή ανακοίνωσή του ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Αντζινάς συσχετίζει τη στάση που κράτησε πρόσφατα ο κ. Ψυρρόπουλος στο ΔΣ για τις εργασίες που γίνονταν στο ΚΥΤ, με την τοποθέτησή του ως μέλος του ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης Κοινοχρήστων Ελληνικού. Υπενθυμίζουμε ότι κατά την τότε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Αντζινάς, είχε κατηγορήσει τον Δήμαρχο ότι “λειτουργεί ως Αντιδήμαρχος Αργυρούπολης“…

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του:

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης ανακοινώνει «ιστορικές στιγμές» για την πόλη μας… Οι ιστορικές στιγμές δεν καθορίζονται από τα χαμόγελα στις φωτογραφίες σήμερα… Αυτή η «ιστορική του στιγμή» κάθε άλλο παρά θετική φαίνεται, λόγω των όσων έχουν προηγηθεί αλλά και όσων βλέπουμε να έρχονται!!!
Οφείλω να παραδεχτώ ότι ο κ. Ψυρρόπουλος μας κρατάει συνεχώς σε εγρήγορση.
Από τη μια, έχουμε τις παρεμβάσεις στο ΚΥΤ (Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης) στην Ηλιούπολη, όπου προσπάθησε για πολλές ώρες στο Δημοτικό Συμβούλιο να μας πείσει ότι δεν έδωσε άδεια για την αναβάθμιση του ΚΥΤ, για να διευκολύνει το έργο της επένδυσης του Ελληνικού.
Τώρα μαθαίνουμε πως τοποθετήθηκε στο Δ.Σ. του Φορέα Ελέγχου Κοινόχρηστων Χώρων του Ελληνικού.
Σιγά σιγά επιβεβαιώνεται η τοποθέτησή μου στο συγκεκριμένο Δ.Σ., ότι ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης λειτουργεί ως Αντιδήμαρχος Αργυρούπολης!
Καλή του τύχη στα νέα καθήκοντα λοιπόν…
Εμείς θα είμαστε εδώ καθημερινά για τα συμφέροντα των πολιτών της Ηλιούπολης!

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο