Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΑΚΟΥΣΑ-ΕΙΔΑΘα δούμε καταστάσεις έντασης στην οδό Πιερίων;

Θα δούμε καταστάσεις έντασης στην οδό Πιερίων;

Άλλο ένα φλέγον θέμα αναμένεται να απασχολήσει το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο και είναι το 17ο, με τίτλο “Ματαίωση του Ανοιχτού Δημόσιου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την «Μελέτη ανάπλασης τμήματος της οδού Πιερίων από την οδό Σαράφη έως την οδό Κασσάνδρας” (Α.Μ.25/2022).

Είναι γνωστός ο θόρυβος που γίνεται τα τελευταία χρόνια για την οδό Πιερίων, με τη γειτονιά να έχει χωριστεί σε δύο τουλάχιστον “στρατόπεδα” που αλληλοκατηγορούνται για κακές πρακτικές γειτονιάς, έχουν ήδη γίνει αλληλοκαταγγελίες για πολεοδομικές παραβάσεις, κλπ και έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους, τόσο στη γειτονιά, όσο και μέσα σε συνεδριάσεις του ΔΣ. Το θέμα απασχόλησε ιδιαίτερα την τοπική κοινωνία προεκλογικά και “εκπρόσωπος του ενός στρατοπέδου” έχει ήδη εκλεγεί και έχει αναλάβει καθήκοντα Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου σε θέματα Τρίτης Ηλικίας (ΚΑΠΗ) κλπ.

Η προηγούμενη διοίκηση επέλεξε την οδό της προσπάθειας τεχνικής επίλυσης με την προκήρυξη Διαγωνισμού μελέτης ανάπλασης τμήματος της οδού Πιερίων προϋπολογισμού 29.154,95 €, ώστε να δοθεί μια οριστική επιστημονική λύση.
Η σημερινή διοίκηση φέρνει σήμερα το θέμα αυτό, το οποίο οδηγεί στην ματαίωση του διαγωνισμού, κάτι που πιθανά να αναπυροδοτήσει τις εντάσεις και την αναζήτηση “προσωπικών λύσεων”, με ότι σημαίνει αυτή η εκδοχή…

Ελπίζουμε να μη δούμε (μεταφορικά) “σκηνές Φαρ Ουέστ” στη γειτονιά.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο