Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΛΙΟΥΠΟΛΗΕιδήσειςΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μεγάλη συνάντηση στελεχών και υποψηφίων του Γ. Χατζηδάκη με ηχηρά μηνύματα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μεγάλη συνάντηση στελεχών και υποψηφίων του Γ. Χατζηδάκη με ηχηρά μηνύματα!

Με την πρώτη συνάντηση στελεχών της δημοτικής αρχής, παλαιών και νέων υποψηφίων και συνεργατών, ξεκίνησε αθόρυβα αλλά ουσιαστικά ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης, την οργάνωση της πορείας προς τις εκλογές.
Στη σύντομη ομιλία του ο δήμαρχος περιέγραψε με αδρές γραμμές το έργο της δημοτικής αρχής, σημείωσε με αυτοκριτικό πνεύμα τα λάθη, επισήμανε τις διορθωτικές κινήσεις και τους βασικούς του στόχους για τη δεύτερη θητεία, ανέλυσε την εκλογική τακτική, ενώ τέλος ανέπτυξε τα χαρακτηριστικά της συμπαράταξης για την εκλογική νίκη, ως:
«Ενωτική, πολυσυλλεκτική, ανεξάρτητη, μη κομματικοποιημένη, με πρόσωπα από όλους τους επαγγελματικούς, κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους, που θέλουν και μπορούν να συνεργαστούν για το κοινό καλό».
Η παρουσία της συντριπτικής πλειοψηφίας των υποψηφίων του 2019 έδειξε τον υψηλό βαθμό συσπείρωσης εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.
Τα νέα πρόσωπα, που έχουν έως τώρα ανακοινωθεί ως υποψήφιοι, δείχνουν την προσέλκυση και συσπείρωση νέων τοπικών κοινωνικών δυνάμεων και την απήχηση στην τοπική κοινωνία της προσπάθειας της δημοτικής αρχής για τη βελτίωση της πόλης.
Οι συζητήσεις και οι διεργασίες που γίνονται με πρόσωπα της πόλης και σοβαρές τοπικές πρωτοβουλίες διαλόγου για συνεργασία αρχών, ενισχύουν την πεποίθηση για πρόσθετη δυναμική και αισιοδοξία.
Οι συναντήσεις αυτές, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, «θα συνεχιστούν και θα πληθύνουν με στόχο τον διάλογο με την κοινωνία για τα τοπικά θέματα, τον εμπλουτισμό του εκλογικού προγράμματος και την συστηματοποίηση της εκλογικής δουλειάς για το νικητήριο αποτέλεσμα».
Αποκορύφωμά τους θα είναι μια μεγάλη συγκέντρωση στο ανοιχτό δημοτικό θέατρο «Δημήτρης Κιντής» προς τα τέλη Ιουνίου, για «την παρουσίαση του νέου εκλογικού προγράμματος και του ψηφοδελτίου της νίκης».

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο