Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΛΙΟΥΠΟΛΗΕιδήσειςΕξαιρετική εκδήλωση του Αθλητικού Συλλόγου Ηλιούπολης «Ο Ευαγόρας» για την «Αθλητική Διατροφή»

Εξαιρετική εκδήλωση του Αθλητικού Συλλόγου Ηλιούπολης «Ο Ευαγόρας» για την «Αθλητική Διατροφή»

Μια πρωτότυπη και πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την Αθλητική Διατροφή παιδιών και εφήβων πραγματοποίησε ο Α.Σ.Η. «Ευαγόρας» το Σάββατο 23 Απριλίου 2023 στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης, σε συνεργασία με το Δήμο Ηλιούπολης.

Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε ο κ. Ναπολέων Ξιφαράς, έφορος των τμημάτων στίβου και προπονητής της ΕΟΓΣΚΦ, που αμέσως έδωσε το λόγο στην κεντρική εισηγήτρια.

Με απλότητα και εξαιρετική τεκμηρίωση ανέλυσε το θέμα η κ. Μαρία Ιωαννίδου, διαιτολόγος-διατροφολόγος με μεταπτυχιακό στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο στην αθλητική διατροφή, που μίλησε για τις διατροφικές συνήθειες των παιδιών και εφήβων στην εποχή μας, τους βασικούς κανόνες μιας σωστής διατροφής, με ιδιαίτερη έμφαση στις ανάγκες των νεαρών αθλητών.

Χάρη στην παρουσία δεκάδων γονιών και παιδιών όλων των ηλικιών, την άνετη ατμόσφαιρα και την αμεσότητα της εισηγήτριας, πραγματοποιήθηκε ένας δίωρος ζωντανός και δημιουργικός διάλογος, που άφησε ικανοποιημένους όλους τους συμμετέχοντες.

Μεταξύ των παρευρισκομένων διακρίναμε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Ανακύκλωσης κ. Αποστόλη Στασινόπουλο, τη δημοτική σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Ζωή Κούλια και πολλούς συμπολίτες.

Ο ΑΣΗ Ευαγόρας λειτουργεί τα τελευταία χρόνια στην Ηλιούπολη, υπηρετεί τον κλασικό αθλητισμό και διδάσκει ευγενή άμιλλα, αυτοπεποίθηση, αυτοπειθαρχία και «ευ αγωνίζεσθαι».

Διατηρεί τμήματα στίβου, ακαδημίες στίβου για παιδιά από 4 ετών, προαγωνιστικά, αγωνιστικά, fitness ενηλίκων, για προετοιμασία ΤΕΦΑΑ και Στρατιωτικών Σχολών και τμήμα «ΤΑΙ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ». Οι προπονήσεις του γίνονται στο Αθλητικό Κέντρο Στίβου ” Χαλικάκι” του Δήμου Ηλιούπολης, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 17:00 – 20:00.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο