Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΑΚΟΥΣΑ-ΕΙΔΑΔιαδικτυακό πινγκ-πονγκ διαρκείας, μεταξύ "Λαϊκής Συσπείρωσης" & Κ. Καλούδη

Διαδικτυακό πινγκ-πονγκ διαρκείας, μεταξύ “Λαϊκής Συσπείρωσης” & Κ. Καλούδη

Σε ασυνήθιστες για την πολιτική πρακτική προσωπικές επιθέσεις αναλώνεται τελευταία η «Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης» κατά του προέδρου του ΝΠΔΔ ΚΑΦΑΔΗΛ κ. Κ. Καλούδη, πέραν της κλασσικής πολιτικής κριτικής κατά της δημοτικής αρχής.

Μετά από επιτόπια «αυτοψία» του υποψήφιου δημάρχου της, κ. Αλ. Μπουγά σε δημοτικό παιδικό σταθμό, η «Λ.Σ.Η.» προχώρησε σε καταγγελίες για:

  • «κλιματιστικά που δεν λειτουργούν επαρκώς, με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να είναι ακατάλληλη για τα βρέφη σε συνθήκες καύσωνα»,
  • «προσωρινή λύση μεταφοράς των βρεφών σε άλλο χώρο, που δεν λύνει το πρόβλημα, αφού ο χώρος κοίμησης και άλλοι βοηθητικοί χώροι παραμένουν χωρίς επαρκή κλιματισμό»,
  • «κατάσταση που είναι αποτέλεσμα των πολιτικών επιλογών της δημοτικής αρχής, που βλέπει ως κόστος τις ανάγκες των κατοίκων»

Το πρόβλημα διανθίστηκε με παλαιού τύπου «λαϊκότροπες» εκφράσεις, τύπου:

  • «Η δημοτική αρχή να πατήσει το πόδι της και από τον Παιδικό Σταθμό και τις υπόλοιπες δομές του δήμου, που βράζουν μέσα στον καύσωνα, και να πάρει άμεσα μέτρα»,
  • «Εδώ και τώρα η Δημοτική Αρχή να λύσει το ζήτημα κλιματισμού στον Α’ Παιδικό Σταθμό»,
  • «Μην διανοηθεί με τη θερμοκρασία να σκαρφαλώνει, να αφήσει χωρίς κλιματισμό τα βρέφη», κλπ.

Οι διαδικτυακές απαντήσεις του Κ. Καλούδη, μάλλον περιέπλεξαν παρά έκλεισαν το θέμα και αμέσως μετά ήρθε η «χαριστική βολή» με τη μορφή νέου σχολίου της «ΛΣΗ»:

-Λαγός τη φτέρη έσειε, κακό του κεφαλιού του, λέει μια παροιμία κε ΚΑΛΟΥΔΗ και σας πάει γάντι!

Ακολούθησε νέα απάντηση του προέδρου του ΚΑΦΑΔΗΛ σε τοπικό μέσο και το ματς ίσως συνεχιστεί…

Μπορεί οι μακροσκελείς συναισθηματικές ανακοινώσεις του κ. Καλούδη, συχνά να δημιουργούν εσωτερικούς ψιθύρους και να ανατροφοδοτούν αντιδράσεις, αλλά κι από την άλλη μάλλον απογοήτευση προκαλεί η «ΛΣ» με την προσωπική στοχοποίηση του προέδρου του ΚΑΦΑΔΗΛ, για κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται.

Για τους «γνωρίζοντες», η «ΛΣ» παίζει «εντός έδρας» στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, αλλά όπως φαίνεται «καίει ένα προς ένα τα ατού της εκεί», με την υπερχρήση και την υπερμεγέθυνση προβλημάτων.

Παραδοσιακά, ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος που εκφράζει η ΛΣ, με τον τρόπο του, ήταν πιο πολιτικός και πιο ευγενής.

Σήμερα;

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο