Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΛΙΟΥΠΟΛΗΕιδήσειςΔεν εκλέχθηκε Συμπαραστάτης του Δημότη

Δεν εκλέχθηκε Συμπαραστάτης του Δημότη

Άκαρπη και η σημερινή δεύτερη προσπάθεια εκλογής Συμπαραστάτη του Δημότη.

Έλαβαν:
Δημήτρης Πανταζόπουλος: 21 ψήφους
Δημήτρης Ταμβάκος: 10 ψήφους
Χαρ. Πανοτόπουλος: 1 ψήφο
Άκυρο: 1
Σύνολο ψηφισάντων: 32

Την πρώτη της ήττα γνώρισε η νέα διοίκηση του Δήμου, αφού δεν μπόρεσε να πείσει το Δημοτικό συμβούλιο για την αναγκαιότητα της εκλογής του κ. Πανταζόπουλου και να συγκεντρώσει τον πολυπόθητο αριθμό των 23 απαραίτητων ψήφων.
Η δήλωση του κ. Δημ. Πανταζόπουλου για τις “επιθέσεις που δέχθηκε” στην προηγούμενη συνεδρίαση παρά λίγο να τροφοδοτήσει νέο κύκλο αντεγκλήσεων, ενώ η διαβεβαίωση του σώματος ότι δεν θα είναι το “φερέφωνο’ του Δημάρχου“, μάλλον δεν έπεισε κάποιον επιπλέον σύμβουλο.
Η δημοτική αρχή θα έχει τώρα, όλο το χρόνο να ξανασκεφθεί τον τρόπο προσέγγισης του ζητήματος και της επιλογής του κατάλληλου υποψηφίου που θα μπορεί να κερδίσει τη συναίνεση τουλάχιστον της πλειοψηφίας των 2/3 των συμβούλων.
Ο κ. Δημ. Πανταζόπουλος με τρόπο άδοξο ολοκληρώνει την συμμετοχή του στη διαδικασία αυτή και θα περιμένουμε με ενδιαφέρον το πόστο από το οποίο θα θελήσει να υπηρετήσει την πόλη.
Ο κ. Δημ. Ταμβάκος διεκδίκησε με τον ιδιαίτερο προσωπικό του τρόπο την εκλογή του και κέρδισε γενικά την εκτίμηση, χωρίς καμία απώλεια ψήφου.
Ο κ. Χ. Πανοτόπουλος, αν και απών από την διαδικασία, υποστηρίχθηκε σταθερά από τον κ. Θ. Παπαδάτο.
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» απείχε για λόγους αρχής από την εκλογική διαδικασία..
Ευχή μας είναι να βρεθεί ο κατάλληλος γενικής αποδοχής συμπολίτης, που σίγουρα βρίσκεται στην τοπική κοινωνία, αλλά δεν τον «πιάνουν» τα ραντάρ της διοίκησης και της αντιπολίτευσης.

Θάνος Κατσώνης

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο