Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΛΙΟΥΠΟΛΗΕιδήσειςΣτ. Γεωργάκης: "Άστραψε και βρόντηξε" καταγγέλλοντας πράξη αυθαιρεσίας στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης

Στ. Γεωργάκης: “Άστραψε και βρόντηξε” καταγγέλλοντας πράξη αυθαιρεσίας στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης

Μετά από τις ερωτήσεις που υπέβαλλε προς την διοίκηση του Δήμου ο κ. Σταύρος Γεωργάκης, Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης του κ. Χατζηδάκη “Ενωμένοι για την Ηλιούπολη” στο πρόσφατο ΔΣ και απευθυνόμενος προσωπικά προς τον Δήμαρχο κ. Ψυρρόπουλο, είπε:

Ένα θέμα που θεωρώ ότι πρέπει να το γνωρίζετε κύριε δήμαρχε, που δεν έχει καμία μομφή στο πρόσωπό σας. Κάποιος που εργάζεται στο μουσείο Εθνικής Αντίστασης, (ΣΣ: αφού τον αποκάλεσε γραφικό τύπο και τον “στόλισε με διάφορα κοσμητικά επίθετα”, που κρίνουμε ότι δεν χρειάζεται να αναφέρουμε), έβγαλε την ταμπέλα απ’ έξω, που έγραφε ποιος έφτιαξε το μουσείο Εθνικής Αντίστασης. Αυτό είναι βεβήλωση και απαιτώ να το διερευνήσει ο κ. Δήμαρχος και είμαι σίγουρος ότι δεν το γνωρίζει. Να μπει ταμπέλα στη θέση της, αλλιώς θα στραφώ νομικά και κατά αυτού του κυρίου και οπουδήποτε χρειαστεί και καταλαβαίνετε τι σημαίνει παράβαση καθήκοντος και βεβήλωση ενός Μουσείου”…

Ο κ. Σταύρος Γεωργάκης ως ομιλητής σε παλαιότερη εκδήλωση στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης

Είναι γνωστό ότι το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης ήταν ιδέα του αειμνήστου Δημάρχου Δημήτρη Κιντή, που την δρομολόγησε αρχικά, για να υλοποιηθεί τελικά η οικοδόμηση του κτιρίου επί Δημαρχίας Θεόδωρου Γεωργάκη, εξ ου και η τοποθέτηση πλάκας, που αναφέρει την ολοκλήρωση του έργου επί θητείας του.

Η αφαίρεση της ταμπέλας αυτής – αν έγιναν τα πράγματα σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Γεωργάκη – αποτελεί αν μη τι άλλο, μια πράξη αυθαιρεσίας, που καταρχάς πρέπει να αποκατασταθεί από τον Δήμο και στη συνέχεια να εντοπιστεί και φυσικά να ελεγχθεί ο υπαίτιος .

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο