Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΛΙΟΥΠΟΛΗΕιδήσεις3η Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής

3η Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής

Σήμερα Τρίτη 25 Ιουνίου 2024, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί η 3η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης», που μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά ΕΔΩ.

Θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα που υποβλήθηκαν μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία:

  1. Μέσα Ατομικής Προστασίας Εργαζομένων 2024 και αποτίμηση σε χρήμα των Μ.Α.Π. με βάση την 317/2023 απόφαση Δ.Σ. (Γ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ)
  2. Λήψη μέτρων για την πολιτική προστασία – Στήριξη Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Δασοπυρόσβεσης Ηλιούπολης – Οργάνωση Εθελοντών – Συντήρηση μηχανολογικού εξοπλισμού (Ι. ΑΝΤΖΙΝΑΣ, Α. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ)
  3. Πορεία του αντιπλημμυρικού διαδημοτικού έργου Βύρωνα – Ηλιούπολης, αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής (Κ. ΣΕΦΤΕΛΗΣ)
  4. Ενημέρωση για τα πεπραγμένα στις Σχολικές Μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και για τον επικείμενο προγραμματισμό των έργων κατά τους θερινούς μήνες (Χ. ΣΕΡΕΤΗ)
  5. Χορήγηση: α) λίστας των αιθουσών/χώρων του Δήμου που διατίθενται για την διεξαγωγή πολιτιστικών και παντός είδους εκδηλώσεων και β) λίστας με φορείς νομικά ή φυσικά πρόσωπα στους οποίους έχουν παραχωρηθεί δημοτικοί χώροι, καθώς και το αντίτιμο που ενδεχομένως έχουν πληρώσει από 1.1.2024 (Ε. ΚΕΦΑΛΑΣ)
  6. Ετοιμότητα και αποτελεσματικότητα του Δήμου σχετικά με την προστασία των δασών (Α. ΜΠΟΥΓΑΣ)
  7. Ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του γηπέδου της ΔΙΑΝΑ (Ζ. ΚΟΥΛΙΑ)
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο