Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΑΡΘΡΑ"Εμπρός - Πίσω": Πολιτικός σχολιασμός του Παναγιώτη Βιδάλη

“Εμπρός – Πίσω”: Πολιτικός σχολιασμός του Παναγιώτη Βιδάλη

“Εμπρός – Πίσω”, θα έπρεπε να είναι το νέο σύνθημα του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος ζήλεψε τη δημοφιλία του …”Πώποτα” από το “Κολοκοτρωνίτσι” της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς “Το καφέ της Χαράς”.

Η Ελλάδα είναι η πρώτη Ευρωπαϊκή χώρα που θέσπισε “6ήμερη εργασία 48 ωρών”, από την 1η Ιουλίου 2024, όταν την ίδια στιγμή στην Ευρώπη έχει ανοίξει η συζήτηση για 4ήμερη εργασία, που κάποιες χώρες ήδη έχουν υλοποιήσει.
Πολλά μέσα της Ευρώπης, αλλά και της Αμερικής, έχουν απορήσει με την απόφαση αυτή της Ελλάδας.
Οι προοδευτικοί Έλληνες Ευρωβουλευτές, που εκπροσωπούν τη χώρα μας, πρέπει να πάρουν τις κατάλληλες πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση της Ευρώπης των Ίσων Δικαιωμάτων!

Ποιο θα είναι το επόμενο σύνθημα της Κυβέρνησης;
Μήπως “Τάξις και Ηθική”;

Ο Παναγιώτης Βιδάλης είναι στέλεχος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής και σε άλλες θέσεις ευθύνης, από το 2010 έως το 2023.
Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, για πάνω από 30 χρόνια ανελλιπώς.
Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του “ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής” και έχει διατελέσει Γραμματέας της Νομαρχιακής Νοτίου Τομέα του κόμματος, με έντονη πολιτική δραστηριότητα στην παράταξη αυτή, από τα μαθητικά του χρόνια.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο