Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΛΙΟΥΠΟΛΗΕιδήσειςΧωρίς καμία εξήγηση επαναλειτούργησε η πισίνα, με πυρά της αντιπολίτευσης και άγνωστες...

Χωρίς καμία εξήγηση επαναλειτούργησε η πισίνα, με πυρά της αντιπολίτευσης και άγνωστες εργασίες συντήρησης

Με σημερινή ανακοίνωση η διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης “ενημερώνει” ότι “έχει αποκατασταθεί – μετά από ειδικές θεραπείες – η διαύγεια της μεγάλης κολυμβητικής δεξαμενής και τίθεται σε πλήρη λειτουργία από σήμερα Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 16:00 μ.μ. Η εικόνα και η διαύγεια της μεγάλης κολυμβητικής δεξαμενής επηρεάστηκε τις προηγούμενες ημέρες λόγω των παρατεταμένων υψηλών θερμοκρασιών και των συχνών διακοπών ρεύματος“…
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση ΕΔΩ

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα μπαράζ δημοσιευμάτων των τοπικών μέσων και των ανακοινώσεων τριών παρατάξεων της αντιπολίτευσης, που κατέκριναν τη διοίκηση για το πράσινο χρώμα του νερού στο κολυμβητήριο και τα κρούσματα σταφυλόκοκκου σε παιδιά, που εξέφρασαν την ανησυχία τους για την ασφαλή χρήση της πισίνας και σχολίασαν αρνητικά την σιωπή του συνήθως λαλίστατου δημοτικού επικοινωνιακού μηχανισμού.

Οι ανακοινώσεις που εκδόθηκαν:

  • Η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης, έδωσε ακόμα πιο πολιτική διάσταση στην υπόθεση, χαρακτηρίζοντας το Κολυμβητήριο ως “Χρυσωρυχείο” από το οποίο ο Δήμος προσδοκά ετησίως 180.000 ευρώ ως έσοδα από τις συνδρομές, κρίνοντας ως ελάχιστο το ποσό που δίνεται για τις προγραμματισμένες συντηρήσεις.
    Μπορείτε να την διαβάσετε ΕΔΩ
  • Ο Δημ. Ευαγγέλου, επικεφαλής της παράταξης “Ηλιούπολη. φωτεινή πόλη”, τστηλίτευσε τις αντιφάσεις στις αιτιάσεις του αρμόδιου αντιδημάρχου, ζήτησε εξηγήσεις για την “απολογία” του συντηρητή και κάλεσε την δημοτική αρχή να δώσει άμεσες και πειστικές απαντήσεις για τα 2 κρούσματα σταφυλόκοκκου και το όλο θέμα δημόσιας υγείας που έχει προκύψει.
    Μπορείτε να την διαβάσετε ΕΔΩ
  • Βίντεο με δηλώσεις του Γ. Χατζηδάκη, επικεφαλής της παράταξης “Ενωμένοι για την Ηλιούπολη”, όπου τονίζει ότι είναι η τρίτη φορά μέσα σε 6 μήνες που κλείνει το Δημοτικό μας κολυμβητήριο, για το “πράσινο χρώμα” της πισίνας ανησυχεί περισσότερο για την αναξιοπιστία της Δημοτικής Αρχής, για την αποσιώπηση των κρουσμάτων σταφυλόκοκκου και καλεί τους θεσμούς της πολιτείας να παρέμβουν για να μην υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες.
  • Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο