Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΑΚΟΥΣΑ-ΕΙΔΑΤι είχαμε, τι χάσαμε…

Τι είχαμε, τι χάσαμε…

Με απόφασή της η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου μας “εγκρίνει την χορήγηση άδειας τηλεοπτικών γυρισμάτων στην πόλη μας στις 13/8/2024 και ώρες 15:00 μ.μ. έως 21:00 μ.μ., ατελώς, για τις ανάγκες του νέου Video Clip της τραγουδίστριας Shaya και συγκεκριμένα στην πλατεία Φλέμινγκ, Χαλικάκι, πλατεία Εθνικής Αντίστασης, Άλσος Ηλιούπολης και πάρκο Ναυαρίνου“.

Δεν την ξέραμε την καλλιτέχνιδα, αλλά μετά από μια σύντομη αναζήτηση ανακαλύψαμε ότι ήταν μέλος του γνωστού νεανικού ποπ συγκροτήματος Hi-5 αλλά πλέον κάνει σόλο καριέρα.
Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ το πρόσφατο τραγούδι της Shaya, με τίτλο:
“Τι είχα – τι έχασα” !!!
Καταρχάς και πριν αρχίσουν κάποιοι να μεμψιμοιρούν, να ξεκαθαρίσουμε πως δεν έχουμε αντίρρηση να χρησιμοποιείται η πόλη μας για γυρίσματα, κλπ, αλλά το μάτι μας σκάλωσε στις ημερομηνίες και τις ώρες.

Τι εννοούμε;
Η αίτηση έγινε στις 17 Ιουλίου 2024 (Α.Π. 20473) και αφορούσε σε γυρίσματα που θα γίνονταν στις 13 Αυγούστου από 15:00 έως 21:00.
Η ομόφωνη απόφαση ελήφθη “ανήμερα” 13 Αυγούστου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 το μεσημέρι, που συνεδρίασε η Δημοτική Επιτροπή, ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ, με παρουσία μόνο μελών της διοίκησης και υπηρεσιακών.

Εμείς προβληματιζόμαστε:
-Πάλι καλά που κατάφερε και αποφάσισε η Επιτροπή, απαντώντας θετικά, έστω και στο παραπέντε των γυρισμάτων, σε αίτημα που κατατέθηκε σχεδόν ένα μήνα πριν;
-Δεν μπορούμε να φανταστούμε, πώς είναι ανθρώπινα δυνατόν να οργανωθεί η ομάδα παραγωγής των γυρισμάτων τόσο άμεσα, ώστε να ολοκληρωθεί το πρότζεκτ την συγκεκριμένη ημέρα που ζητήθηκε, αφού δεν προκύπτει ότι τα γυρίσματα αναβλήθηκαν για άλλη μέρα;
Και μας έμεινε η απορία:
Έγιναν τελικά τα γυρίσματα;
Ξέρει κανείς να μας ενημερώσει;
Πως θα ξημερώσει Κυριακή, χωρίς να ξέρουμε;;;

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο