Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΛΙΟΥΠΟΛΗΕιδήσειςΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι προβλέπει η κυκλοφοριακή μελέτη για τον "κόμβο των ατυχημάτων", Ηρώων...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι προβλέπει η κυκλοφοριακή μελέτη για τον “κόμβο των ατυχημάτων”, Ηρώων Πολυτεχνείου & Πεντάρη

Δίνουμε στη δημοσιότητα το σχέδιο επεμβάσεων, που προτείνει στη σχετική μελέτη ο ανάδοχος του έργου, ώστε να γίνεται ομαλά και με ασφάλεια η κυκλοφορία στον συγκεκριμένο κόμβο.

Στη σημερινή Συνεδρίαση του ΔΣ Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής, στη διαδικασία απάντησης του ερωτήματος του κ. Κ. Σεφτελή, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κ. Ιταλός περιέγραψε συνοπτικά τις επεμβάσεις που προτείνονται από την μελετητική ομάδα, με τοποθέτηση νέας φωτεινής σηματοδότησης 3 πεδίων, νέων σημάνσεων και απλοποίηση των ενημερωτικών πινακίδων, τοποθέτηση προειδοποιητικών πινακίδων, νέων οδοδιαγραμμίσεων που πρέπει να συντηρούνται τακτικά, νέο όριο ταχύτητας, νέου τύπου ασφαλτική αντιολισθητική επίστρωση και άλλες επεμβάσεις που θα αποτυπωθούν σε κείμενο, που θα αποσταλεί ηλεκτρονικά σύντομα στους δημοτικούς συμβούλους.

Διαβάστε το παρακάτω λεπτομερειακό διάγραμμα στο οποίο αποτυπώνονται όλες αυτές οι επεμβάσεις, αξιοποιώντας τις πληροφορίες που αναγράφονται στο σχετικό υπόμνημα του σχεδίου, κάνοντας ΚΛΙΚ στην παρακάτω εικόνα.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο