Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΑΚΟΥΣΑ-ΕΙΔΑΈνα "Love Story", πίσω από την ΕΥΔΑΠ…

Ένα “Love Story”, πίσω από την ΕΥΔΑΠ…

Τί να εκτυλίχθηκε άραγε και τι θα εκτυλιχθεί την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, στα γυρίσματα του υπαινικτικού “Love Story”, πίσω από τις “ρομαντικές” εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ και κάτω ακριβώς από το ΚΥΤ, στην πιο απομακρυσμένη γωνιά της πόλης μας και καθόλου “ειδυλλιακή”, για μια “ιστορία αγάπης”;
Περιζήτητη φαίνεται ότι έχει γίνει η Ηλιούπολη, για εξωτερικά γυρίσματα φιλμ, βίντεο κλιπ, κλπ, σύμφωνα με τα αιτήματα εταιρειών παραγωγής.
Διαβάστε το θέμα που έφερε ΕΚΤΑΚΤΩΣ η δημοτική αρχή στην Δημοτική Επιτροπή και συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών, Προγραμματισμού & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Δημ. Κομνηνός.

ΘΕΜΑ : Έγκριση ή μη άδειας κινηματογραφικών γυρισμάτων
Σε συνέχεια της με αρ. πρωτ. 2344/26-6-2024 αίτησης της εταιρείας **** ΑΕ, θυγατρικής της ****** ***** *********, με την οποία ζητείται άδεια κινηματογραφικών γυρισμάτων για Τρίτη 27 Αυγούστου και Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου και ώρες 08:00 – 20:00 στην οδό Υμηττού, έξω από τις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ Ηλιούπολης, παρακαλώ για την έγκριση ή μη άδειας των ανωτέρω κινηματογραφικών γυρισμάτων.

Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Κ. Σεφτελής, που είναι μέλος της Δημοτικής Επιτροπής, “ο ίδιος καταψήφισε το συγκεκριμένο θέμα επειδή δεν γνωστοποιήθηκε στα μέλη της Δ.Ε. το περιεχόμενο της ταινίας, παρά μόνο ο τίτλος της, “Love story”…
Συμπλήρωσε δε, ότι, “γενικά σε αυτές τις περιπτώσεις παραχωρήσεων αδειών, ο Δήμος δεν προσδοκά κάποιο οικονομικό όφελος, παρά μόνο την προβολή της πόλης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ούτε αυτό το ελάχιστο δεν επιτυγχάνεται, αφού τα γυρίσματα είχαν προγραμματιστεί για την οδό Υμηττού, πίσω από τις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ”!!!

Εμείς σχολιάζοντας το θέμα, θα συμβουλεύαμε τη δημοτική αρχή:

  1. Να είναι προσεκτική στις εγκρίσεις που δίνει, επειδή δεν έχει περάσει και πολύ καιρός από την ατυχή έγκριση, που πρώτα δόθηκε και μετά ανακλήθηκε από την προηγούμενη διοίκηση, μετά τις έντονες αντιδράσεις από πολίτες, παρατάξεις και συλλογικότητες της πόλης. Υπενθυμίζουμε ότι με απόφασή της τότε διοίκησης του ΠΑΟΔΗΛ είχαν επιτραπεί τα γυρίσματα του τηλεοπτικού reality show “The Bachelor” σε δημοτικές αθλητικές δομές της Ηλιούπολης.
  2. Η άρνηση απάντησης στο ερώτημα του κ. Σεφτελή, αφήνει περιθώρια ερμηνειών… Δεν ήξεραν γιατί δεν ρώτησαν ή μήπως “δεν μπορούσαν” να μας πουν;
  3. Για άλλη μια φορά παρατηρούμε, αιτήματα που έχουν υποβληθεί προ μηνών, να παραμένουν στα συρτάρια… Γιατί άραγε;;;
  4. Στη συγκεκριμένη περίπτωση του “Love Story”, το αίτημα ήταν από 26 Ιουνίου, για γυρίσματα στις 27 Αυγούστου και 4 Σεπτεμβρίου και εξετάστηκε ως ΕΚΤΑΚΤΟ θέμα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Σημειώνουμε ότι ακριβώς η ίδια μέθοδος είχε ακολουθήσει η διοίκηση και για τα γυρίσματα βιντεοκλίπ της τραγουδίστριας Shaya, προ ημερών, όπως μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Προσοχή λοιπόν..

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο