Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΛΙΟΥΠΟΛΗΑπόψειςΑντιδήμαρχος περιβάλλοντος "με πριόνι", αλλά και "ψυχολόγος" και "γεωπόνος" και με ύφος…

Αντιδήμαρχος περιβάλλοντος “με πριόνι”, αλλά και “ψυχολόγος” και “γεωπόνος” και με ύφος…

Ο κ. Παν. Καρανδρέας, Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης του Τάσου Ευσταθίου “Ηλιούπολη πάμε μπροστά”, ρώτησε τη διοίκηση στο πρόσφατο ΔΣ, για την κοπή 7 υγιέστατων δένδρων στην οδό Έλλης, πάροδο της οδού Αγίου Ιωάννου στην Κάτω Ηλιούπολη.
Δείτε ΕΔΩ την ανάρτηση του κ. Καρανδρέα.

Η απάντησή του Αντιδημάρχου, το ύφος, αλλά και η “γλώσσα σώματός” του, μας άφησε άφωνους:
Αρχικά, περίπου τον επέπληξε “γιατί κάνει ερώτηση και δεν τον πήρε ένα τηλέφωνο” και μετά ότι “αυτό έχει γίνει πριν 25 μέρες” λες και έχει ημερομηνία λήξης η καταγγελία δημοτών… και στη συνέχεια “εξήγησε” ότι:
– “Αυτά τα δέντρα ήταν χαρουπιές και κάτω ακριβώς από τα μπαλκόνια.
Την προηγούμενη μέρα μπήκανε μέσα και κλέψανε το πρώτο διαμέρισμα στον πρώτο όροφο, οπότε κάτι έπρεπε να κάνουμε και εμείς…
Τα δέντρα αυτά, δεν έπρεπε καν να φυτευτούν εδώ και 30 χρόνια, αλλά θα μεγαλώσουν, έτσι όπως είναι, χαμηλά, για να μην έχουνε την επαφή με τον πρώτο όροφο… Ελάτε σε 3-4 μήνες να τα δείτε… Έπρεπε να κάνετε εσείς ψυχολογική υποστήριξη στην κυρία στον πρώτο όροφο, δίπλα στον πολίτη που είχε το πρόβλημα… Και θα διατηρηθεί το πράσινο και θα έχουμε και ασφάλεια για τον πολίτη”…

– “Θεραπεύει” τις ληστείες, κόβοντας τα δέντρα για να μην ανεβούν ξανά οι κλέφτες…
– Εκτελεί χρέη “ψυχολόγου και υποστηρίζει τους αγχωμένους συμπολίτες…
– Λειτουργεί ως “γεωπόνος”, κρίνει ότι κακώς μπήκαν αυτά τα δέντρα πριν από 30 χρόνια, τα “κόβει” και επιμένει ότι τα πετσοκομμένα δέντρα θα μεγαλώσουν σε 3-4 μήνες, αλλά θα τα κρατήσει μακριά από τα μπαλκόνια.
– Υπήρξε ιδιαίτερα αγενής και εριστικός στο ΔΣ, με εκφράσεις τύπου, “δεν ξέρετε, δεν μάθατε, δεν καταλαβαίνετε”…

“Πονάει μάτι; Βγάζει μάτι…” που λέγαν οι παλιοί. “Τα δέντρα φταίγανε”, που οι κλέφτες μπήκαν στο σπίτι για να κλέψουν και τα έκοψαν, γρήγορα και παστρικά!

Μια “νέα” κατηγορία “τοπικών πολιτικών” ευδοκιμεί σήμερα στην Ηλιούπολη.

Χωρίς γνώση των κανόνων λειτουργίας του Δήμου και των υπηρεσιών του, αλλά κυρίως χωρίς καμία διάθεση να μάθουν, κάνοντας κακή χρήση της θεσμικής θέσης τους και της παρουσίας τους στο ΔΣ, χωρίς καμία συστολή, νομίζοντας ότι πρόκειται για απλές υποθέσεις , που τις λύνουν με τον απλοϊκό τρόπο σκέψης και λειτουργίας τους.

Εσείς, βγάλτε συμπέρασμα από τις φωτογραφίες, για το αν θα “αναπτυχθούν” ξανά – και μάλιστα σε 3 ή 4 μήνες – αυτά τα κατακρεουργημένα δέντρα!

Εμείς πάντως, μένουμε άναυδοι, μπροστά σ΄ αυτές τις δικαιολογίες και τις συμπεριφορές!!!

Τα ερώτημα παραμένει αναπάντητο ακόμα παρά τα περί αντιθέτου λεχθέντα από “υπεύθυνα” χείλη:

Τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες πριν διαπραχτεί αυτή η κοπή-έγκλημα;

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο