Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΑΚΟΥΣΑ-ΕΙΔΑΕρωτήσεις για κάποιες βεβαιότητες...

Ερωτήσεις για κάποιες βεβαιότητες…

Διαβάσαμε σε σάιτ της πόλης μας – που πια υποστηρίζει σκληρά τη νέα διοίκηση – ένα σχόλιο, με το οποίο εγκρίνει την κοπή των 7 δέντρων της οδού Έλλης και τον αντιδήμαρχο “με το πριόνι”, χαρακτηρίζει ως ΝΟΜΙΜΗ την ΚΟΠΗ των δένδρων και ως μικροπολιτικές σκοπιμότητες τις αντιδράσεις δημοτικών συμβούλων.
Δείτε το κείμενο στη διπλανή φωτογραφία

Να τονίσουμε καταρχάς ότι οι προσωπικές απόψεις είναι πάντα σεβαστές.
Ωστόσο, επειδή αυτές πρέπει να συνοδεύονται και από επιχειρήματα, μπαίνουμε στον πειρασμό, να επισημάνουμε κάποια σημεία, πάντα στο πλαίσιο μιας ανοιχτής και καλοπροαίρετης δημόσιας συζήτησης και να ρωτήσουμε:

Στο κείμενο υπογραμμίζεται ότι επρόκειτο για ΝΟΜΙΜΗ ΚΟΠΗ…

  • Υπάρχουν κάποια στοιχεία ή κάποιες αποδείξεις, αυτής της νομιμότητας; (Εξ όσων γνωρίζουμε, κανονική άδεια κοπής δεν εκδόθηκε, παρά ασαφής αναφορά για έγκριση γεωπόνου).
  • Πράγματι, αυτό που συνέβη στις χαρουπιές ήταν κλάδεμα ή μήπως καταστροφική και πλήρης κοπή;
  • Με δεδομένο ότι οι ερωτήσεις προήλθαν από τον κ. Παν. Καρανδρέα της παράταξης του κ. Ευσταθίου που ήταν και είναι στην αντιπολίτευση και τον κ. Ευαγγέλου, που δεν συμμετείχε στο προηγούμενο ΔΣ, γιατί ο συντάκτης του κειμένου μέμφεται την προηγούμενη διοίκηση, ότι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί πολιτικά το θέμα, η οποία δεν ασχολήθηκε με το θέμα αυτό στο ΔΣ;

ΠΗΓΗ Σχολίου

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο