Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΛΙΟΥΠΟΛΗΑπόψειςΟι "Σπαρτιάτικες" σκιαμαχίες στο Δημαρχείο, το παρελθόν και το σήμερα...

Οι “Σπαρτιάτικες” σκιαμαχίες στο Δημαρχείο, το παρελθόν και το σήμερα…

Η προ ημερών θορυβώδης εμφάνιση στα της πόλης μας, του προέδρου του – υπό απαγόρευση κόμματος – “Σπαρτιάτες”, Βασίλη Στίγκα, με το σόου που έδωσε στο Δημαρχείο συνοδεία των φρουρών του και περιπολικού στο προαύλιο, μας έφερε στη μνήμη ότι ήταν υποψήφιος το 2014 με την παράταξη που διοικεί σήμερα τον Δήμο “Πρώτα η Ηλιούπολη” και συνυποψήφιος με τον νυν Δήμαρχο.
Η προηγούμενη διοίκηση του Δήμου είχε ικανοποιήσει πιεστικό αίτημα της Ελληνικής Αστυνομίας για την τοποθέτηση κουβούκλιου για τους αστυνομικούς που φρουρούν το σπίτι του στα Αστυνομικά, ακολουθώντας όλες τις τυπικές διαδικασίες. Ελήφθη τότε απόφαση στην τότε Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου υπό την προϋπόθεση, της ανεμπόδιστης κίνησης πεζών κατοίκων στο πεζοδρόμιο.
Εμείς, περάσαμε και διαπιστώσαμε ότι το φυλάκιο κλείνει εντελώς το πεζοδρόμιο και αποκλείει την διέλευση πεζού.

Τώρα, ο Β. Στίγκας απαιτεί τη ρευματοδότησή του, πιέζοντας και απειλώντας με μηνύσεις τους μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας. Φημολογείται δε, ότι ο Δήμαρχος ήταν πολύ “σκληρός απέναντί του“, τόσο πολύ που τον καλοδέχθηκε, μίλησαν για λίγο, τον ηρέμησε και μετά είχαμε δημαρχιακές διαρροές του στυλ, “είναι γνωστό το αίτημά του εδώ και καιρό, αλλά δεν θα το προχωρήσουμε και ζητώ τη στήριξη της αντιπολίτευσης εάν γίνει μήνυση“…

Τώρα αναμένουμε την απόδειξη της “σκληρής” στάσης του Δημάρχου απέναντι στον πρόεδρο των Σπαρτιατών, με την απαγόρευση κατάθεσης στεφάνου στην τελετή εορτασμού της Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου.

Για να διαπιστώσουμε στην πράξη, εάν οι παλιές “αγάπες “της παράταξης ξεχνιούνται…

Δείτε και το σχετικό πρόσφατο σημείωμά μας με τίτλο “Θα επιτραπεί ξανά η κατάθεση στεφανιού από τους “Σπαρτιάτες”;

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο