Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΛΙΟΥΠΟΛΗΕιδήσεις"Έσβησαν" τα αστεράκια σε κάποια ονόματα. Θα "πέσει φως" και στα υπόλοιπα;

“Έσβησαν” τα αστεράκια σε κάποια ονόματα. Θα “πέσει φως” και στα υπόλοιπα;

Δύο φορές το τελευταίο μήνα σχολιάσαμε επικριτικά την τακτική του Δήμου Ηλιούπολης να αναρτά στη Δι@ύγεια αποφάσεις Δημάρχου και έγγραφα στα οποία, υπάλληλοι που επιφορτίζονται με νέες αρμοδιότητες, ή κάνουν υπερωρίες, νεοπροσλαμβανόμενοι υπάλληλοι, συνεργάτες του Δημάρχου, έμμισθοι ή άμισθοι, εμφανίζονται χωρίς το ονοματεπώνυμό τους. (Μπορείτε να τα δείτε, ΕΔΩ και ΕΔΩ)
Η τακτική αυτή, υπονομεύει την αξία της δημοσιότητας και υπό συνθήκες μπορεί να αποβεί επιλήψιμη και κοινωνικά επιζήμια.
Σε προηγούμενο ΔΣ ο κ. Δ. Ευαγγέλου, επικεφαλής της παράταξης “Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη“, είχε σχολιάσει την δημοσίευση ορισμού άμισθης συνεργάτιδας του Δημάρχου επί θεμάτων που αφορούν την μέριμνα των αδέσποτών ζώων, με αστεράκια αντί ονοματεπωνύμου.
Στο πρόσφατο ΔΣ επανέλαβε την ερώτηση με αφορμή τον ορισμό πάλι με αστεράκια αντί ονόματος, άμισθου συνεργάτη του Δημάρχου για την επικουρία του σε θέματα καθημερινότητας και λειτουργίας της πόλης.
Ρώτησε χαρακτηριστικά ο κ. Ευαγγέλου: “Εαν θέλει κάποιος να απευθυνθεί κάποιος στο σύμβουλο, πού θα απευθυνθεί? Στα αστεράκια?
Ο κ. Ψυρρόπουλος απάντησε, “εγώ δεν έχω πρόβλημα, να δούμε αν γίνεται νομικά κλπ, να βγαίνει κανονικά το όνομα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο σύμβουλος για την καθημερινότητα είναι ο κ Γεώργιος Μπενάς, που θα βοηθήει και στην πολιτική προστασία και για τα αδέσποτα είναι η κυρία Λουλακάκη“.

Σήμερα το πρώτο βήμα έγινε, με την αναδημοσίευση στην Διαύγεια της απόφασης για τον κ. Μπενά, αλλά μένουν και τα υπόλοιπα “αστεράκια” στις πολλές αποφάσεις που δυστυχώς, όπως έχουμε αναδείξει επανειλημμένα, “γκριζάρουν” αποφάσεις για διάφορα θέματα, χωρίς λόγο – κατά την άποψή μας – ή εμφανή αιτία…

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο