Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝΔήμος Ηλιούπολης«Τρώω έξυπνα, νιώθω καλά» μια αξιοσημείωτη εκδήλωση για τη σωστή διατροφή των...

«Τρώω έξυπνα, νιώθω καλά» μια αξιοσημείωτη εκδήλωση για τη σωστή διατροφή των παιδιών

Ενδιαφέρουσα ημερίδα ενημέρωσης και εκπαίδευσης με τίτλο «Τρώω έξυπνα, νιώθω καλά» διοργάνωσε ο Δήμος Ηλιούπολης στο Δημοτικό Ηλιούπολης «Μίκης Θεοδωράκης», για τον ρόλο της καθημερινής διατροφής των παιδιών και την καλλιέργεια μιας υγιών διατροφικών συνηθειών.

Το θέατρο γέμισε από 200 και πλέον παιδιά από 9 Σχολεία της πόλης, που συμμετείχαν ενεργά στην εκδήλωση, κάνοντας δεκάδες ερωτήσεις στον ομιλητή και διακεκριμένο Κλινικό Διαιτολόγο-Διατροφολόγο κ. Λάμπρο Μελίστα.

Τις εντυπώσεις κέρδισε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, που μίλησε με χιούμορ και αυτοσαρκασμό, για τη δική του προσπάθεια για σωστή διατροφή και μείωση βάρους.

Το πρόγραμμα «Τρώω έξυπνα, νιώθω καλά» έχει εκπονηθεί από την Ομάδα Ειδικών Διαχείρισης Βάρους του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων και θα εισαχθεί σε όλα τα Σχολεία της πόλης μας μετά την πιλοτική αυτή παρουσίασή του.

Άλλη μια αξιέπαινη προσπάθεια του Δήμου, για τη σωστή ενημέρωση των παιδιών και την ευαισθητοποίησή τους σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν την ζωή τους και το μέλλον.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο