Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΛΙΟΥΠΟΛΗΕιδήσειςΗ απάντηση του δημάρχου Γ. Χατζηδάκη στο κείμενο παραίτησης του κ. Πούλου

Η απάντηση του δημάρχου Γ. Χατζηδάκη στο κείμενο παραίτησης του κ. Πούλου

Αντιπαρέρχομαι την προσωπική πικρία του Γιάννη για το αν έπρεπε να παραμείνει πέντε χρόνια στην ίδια θέση και ότι δεν θα έπρεπε να αλλάξει αντιδημαρχία.

Οι αντιδήμαρχοι πρέπει να αλλάζουν και να δοκιμάζονται σε νέες θέσεις.

Ο αείμνηστος Κιντής «παρανόμησε» και πήγε κόντρα στους καταπατητές, για να υπερασπιστεί τη δημόσια περιουσία, που κινδύνευε από αυτούς.

Ο Δήμος δεν θα παρανομήσει μέσα σε δημοτική περιουσία και μάλιστα όταν η ίδια η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου γνωματεύει ότι είναι παράνομη η επέκταση του Κοιμητηρίου μέσα στην πόλη.

Τον τελευταίο χρόνο με κάποιες επεμβάσεις όπως οι διόροφοι σαρκοφάγοι, δώσαμε κάποιες μερικές λύσεις, όχι ολοκληρωμένες, αλλά τουλάχιστον αυξήσαμε τις θέσεις και μειώσαμε σε 2 μέρες την αναμονή ταφής.

Ευχαριστώ λοιπόν τον Γιάννη για την συνεργασία όλο αυτό το διάστημα, τα  τέσσερα χρόνια, τρεις μήνες πριν τις εκλογές και του εύχομαι καλή συνέχεια σε ότι επιλέξει.

Ακολουθεί η πλήρης τοποθέτηση του Γ. Χατζηδάκη στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, απαντώντας στο κείμενο παραίτησης του κ. Πούλου:

Συνάδελφοι θα είμαι πάρα πολύ σύντομος

Νομίζω πως αντιλαμβάνονται όλοι, ότι δεν απασχολεί το Δημοτικό Συμβούλιο και την κοινωνία το τι μπορεί να γίνεται στο εσωτερικό μιας παράταξης.

Εδώ ο κόσμος έχει εκλέξει όλους μας, για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής του, για να μπορέσουν να δώσουμε λύση στα προβλήματα του και να ασκήσει ο καθένας στο ρόλο του.

Αντιπαρέρχομαι λοιπόν της προσωπικής πικρίας του Γιάννη για το αν έπρεπε να παραμείνει πέντε χρόνια στην ίδια θέση και ότι δεν θα έπρεπε να αλλάξει αντιδημαρχία .

Νομίζω ότι οι αντιδήμαρχοι πρέπει να αλλάζουν και να δοκιμάζονται και σε νέες θέσεις και ότι όλοι, από οποιαδήποτε θέση βρίσκονται είτε είναι σε θέση ευθύνης είτε είναι απλοί δημοτικοί σύμβουλοι μπορούν να προσφέρουν.

Εγώ θα σταθώ λοιπόν σε ένα μόνο από τα σημεία που αναφέρεται και το οποίο θεωρώ ότι είναι αρκετά προσβλητικό.

Το γεγονός ότι αναφέρθηκε ότι ο αείμνηστος ο Δημήτρης Κιντής μπήκε στην περιουσία των Νασταίων και τότε θεωρήθηκε παράνομος αλλά τώρα αυτή βρίσκεται στο Ε9 του δήμου.

Το πρόβλημα του Δημοτικού κοιμητηρίου το οποίο αναγνωρίζουν όλοι ότι είναι μεγάλο και που πράγματι και με δικιά μου πρωτοβουλία βρέθηκαν αρκετές λύσεις, μερικές λύσεις βέβαια όχι ολοκληρωμένες και εννοώ ότι το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή έχει υλοποιηθεί εν μέρει η εργολαβία των διόροφων σαρκοφάγων στο δημοτικό κοιμητήριο που αυτή τη στιγμή μας έχει φτάσει στο σημείο – αλλά αυτή είναι προσωρινή λύση – να έχουμε δύο μέρες μόνο καθυστέρηση αλλά καταλαβαίνετε και οι χώροι σιγά-σιγά εξαντλούνται.

Ο αείμνηστος Κιντής έκανε αυτό που όφειλε να κάνει, δηλαδή που πήρε την πρωτοβουλία να μπει και να προασπιστεί τη δημόσια περιουσία έναντι των καταπατητών.

Αυτή τη στιγμή ο Γιάννης τι λέει ουσιαστικά;

Ότι όφειλε ο δήμος, η τεχνική υπηρεσία, γιατί έκανε την ανάλογη ερώτηση προς τεχνική υπηρεσία και πήρε την ανάλογη απάντηση ότι είναι εντελώς παράνομο σε έναν χώρο του δήμου – δεν τίθεται ζήτημα ούτε ιδιωτών ούτε τίποτα άλλο ούτε δημόσιο χώρο – αλλά σε χώρο του δήμου ότι είναι παράνομο να γίνει επέκταση του κοιμητηρίου με βάση την πρόταση που κατέθεσε επίσημα στην τεχνική υπηρεσία και απάντησε η κυρία Καλαβρυτινού.

Δεν υπήρχε καμία περίπτωση η δημοτική αρχή να κάνει κάτι, το οποίο οι υπηρεσιακοί παράγοντες χαρακτηρίζουν ως παράνομο.

Και αυτό πρέπει να το γνωρίζουν και όλοι όσοι σκέφτονται πιθανόν να εντάξουν στα ψηφοδέλτια τους το Γιάννη, ότι ήταν επιβεβλημένη αυτή η θέση, από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής.

Ευχαριστώ λοιπόν τον Γιάννη για την συνεργασία όλο αυτό το διάστημα, τα  τέσσερα χρόνια, τρεις μήνες πριν τις εκλογές και του εύχομαι καλή συνέχεια σε ότι επιλέξει.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο