Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΛΙΟΥΠΟΛΗΕιδήσειςΑξιέπαινη η αλληλεγγύη του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης, προς συνάδελφό τους...

Αξιέπαινη η αλληλεγγύη του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης, προς συνάδελφό τους σε δημοτικό παιδικό σταθμό, για να μη χάσει το σπίτι σε πλειστηριασμό.

Με μια σκληρή ανακοίνωση, το ΔΣ του ΣΕΔΗ καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δήμο να αντιδράσουν στην «προσπάθεια αρπαγής πρώτης κατοικίας» από γνωστό όμιλο και καλεί τους πάντες να συμπαρασταθούν «για να μη πεταχτεί στο δρόμο η οικογένεια» της συναδέλφου τους.

Για το λόγο αυτό προκηρύσσει «διευκολυντική ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ από τις 10.00 πµ έως το τέλος της βάρδιας» ώστε μαζικά να σταθούν στο πλευρό της και να µην να χάσει το σπίτι της και «για τη μετάβαση στα γραφεία του ομίλου στην Καλλιθέα, θα υπάρχει λεωφορείο στις 10.15πµ, έξω από το δημαρχείο».

Να σημειωθεί ότι ακολούθησαν αντίστοιχες ανακοινώσεις από σωματεία και συλλόγους της πόλης, όπως το Σύλλογο Γυναικών Ηλιούπολης, το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλιούπολης – Μ. Παπαμαύρος, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηλιούπολης-Δάφνης-Υμηττού, κ.α.

Άραγε η εργαζόμενη ή ακόμη και το σωματείο κατέφυγαν στην Εθελοντική Ομάδα Νομικής Προστασίας, που έχει συσταθεί στο Δήμο και έχει βοηθήσει πολύ σε αρκετές αντίστοιχες περιπτώσεις;

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο