Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΛΙΟΥΠΟΛΗΕιδήσειςΜε δημόσια παρέμβαση η «Πλατφόρμα Διαλόγου και Συντονισμού», υποστηρίζει τον δήμαρχο Γ....

Με δημόσια παρέμβαση η «Πλατφόρμα Διαλόγου και Συντονισμού», υποστηρίζει τον δήμαρχο Γ. Χατζηδάκη και αλλάζει τα δημοτικά δεδομένα. Ανακοινώθηκε ταυτόχρονα η υποψηφιότητα του Δημήτρη Ασβεστά

Διευκρινίζουμε για όσους δεν γνωρίζουν τις λεπτομέρειες στα τοπικά πράγματα, ότι πρόκειται για μεγάλο αριθμό στελεχών της ιστορικής παράταξης της Ηλιούπολης, που ίδρυσε ο αείμνηστος Κώστας Κονδύλης, που διακριτικά αποχώρησαν προ μηνών και διαμόρφωσαν την «Πλατφόρμα Διαλόγου και Συντονισμού για την Αυτοδιοίκηση στην Ηλιούπολη».

Μεταξύ αυτών οι κύριοι Δημήτρης Ασβεστάς και Απόστολος Κονδύλης, αμφότεροι δημοτικοί σύμβουλοι και άλλα γνωστά στελέχη και αγωνιστές στην τοπική κοινωνία.

Σήμερα με μια ιστορικής σημασίας ανακοίνωση ενημερώνουν ότι ως δημοκράτες αγωνιστές και ενεργοί πολίτες, με πολύχρονη προσφορά στα δημοτικά της πόλης, υποστηρίξουν το νέο αυτοδιοικητικό συνδυασμό «Ενωμένοι για την Ηλιούπολη’’, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη, με μοναδικό σκοπό το καλό της πόλης.

Όπως δηλώνουν, «μέσα από το διάλογο και το σεβασμό όλων των απόψεων, επιλέγουμε να συνεργαστούμε σε βάση αρχών και συνδιαμορφώνουμε όλοι μαζί, ένα προγραμματικό πλαίσιο θέσεων με αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά και προοδευτικό πρόσημο και διαμορφώνουμε νικηφόρες συνεργασίες» !

Επιβεβαιώνεται έτσι η πρόσφατη εκτίμησή μας, ότι:

«η τακτική που ακολουθεί ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης, χωρίς να ζητά στήριξη από κανένα κόμμα, είναι ότι κινείται αθόρυβα συνομιλώντας με όλους σε επίπεδο κοινωνίας, με μια χαρακτηριστική σιωπή που «διακόπτεται» από συχνές ηχηρές πολυσυλλεκτικές ενσωματώσεις, που πραγματοποιεί και ανακοινώνει».

Παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο της ανακοίνωσης:

Πλατφόρμα Διαλόγου και Συντονισμού για την Αυτοδιοίκηση στην Ηλιούπολη

Ανακοίνωση για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Η Πλατφόρμα Διαλόγου και Συντονισμού για την Αυτοδιοίκηση στην Ηλιούπολη δημιουργήθηκε από ενεργούς προοδευτικούς και αριστερούς πολίτες με πολύχρονη προσφορά στα δημοτικά της πόλης μας, που επιθυμούν να συνδράμουν καθοριστικά ώστε η Ηλιούπολη να αποτελεί στο μέλλον μία πόλη με σύγχρονες υποδομές, κοινωνική αλληλεγγύη και δικαιοσύνη με σεβασμό στον πολίτη, που εμπνέεται από τις ριζοσπαστικές ιδέες και  καινοτόμες ευρωπαϊκές τάσεις στην αυτοδιοίκηση. Στόχος μας είναι ένα ισχυρό αυτοδιοικητικό κίνημα στην Ηλιούπολη που θα δίνει λύσεις στα προβλήματα της πόλης και στους κατοίκους της, με διαφάνεια και διαβούλευση, που θα επενδύει στην πολυφωνία και την δημοκρατία.

Ανακοινώνουμε σήμερα την απόφαση μας να υποστηρίξουμε το νέο αυτοδιοικητικό συνδυασμό ‘’ Ενωμένοι για την Ηλιούπολη’’ με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη, και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου 2023.  Πιστεύουμε βαθιά ότι μέσα από προγραμματικές συγκλίσεις με μοναδικό σκοπό το καλό της πόλης, μπορούμε να διαμορφώσουμε νικηφόρες συμμαχίες και συνεργασίες με εντιμότητα και σεβασμό σε όλες τις απόψεις.

Η Πλατφόρμα Διαλόγου και Συντονισμού για την Αυτοδιοίκηση στην Ηλιούπολη είμαστε μια δημοκρατική, προοδευτική , αριστερή κίνηση που συμμετέχει στα κοινά της πόλης με αίσθημα ευθύνης, απορρίπτοντας τον στείρο καταγγελτικό λόγο και την ανέξοδη διαμαρτυρία. Επιλέγουμε να συνεργαστούμε σε βάση αρχών και συνδιαμορφώνουμε όλοι μαζί, ένα προγραμματικό πλαίσιο θέσεων με αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά και προοδευτικό πρόσημο για την αναβάθμιση της Παιδείας στην πόλη, για την ανάδειξη του Πολιτισμού, την δίκαιη ενεργειακή μετάβαση, την διεύρυνση της δημοκρατίας σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας μας, την βελτίωση της ποιότητας ζωής και των υποδομών, την ανάπτυξη της ανακύκλωσης και της κυκλικής οικονομίας, την προστασία του περιβάλλοντος και την προάσπιση του δικαιώματος στην πόλη.

Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς συμπολίτες μας, που χρόνια συμπορευόμαστε, να στηρίξουν τη νέα δημοτική παράταξη και το πρόγραμμα της και να δώσουμε όλοι μαζί αυτήν τη μάχη, Ενωμένοι για την Ηλιούπολη.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο