Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΛΙΟΥΠΟΛΗΕιδήσειςΑξιοπερίεργο: Χρυσαυγίτικη επερώτηση βασίζεται σε τοπικές αντιπολιτευτικές αναρτήσεις!

Αξιοπερίεργο: Χρυσαυγίτικη επερώτηση βασίζεται σε τοπικές αντιπολιτευτικές αναρτήσεις!

Σε επερώτησή του ο τ. Χρυσαυγίτης Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Παν. Ι. Ασημακόπουλος υιοθετεί πλήρως τη φωτογραφία, το σκεπτικό και αυτολεξί το κείμενο τοπικής ανάρτησης και ρωτά την Περιφέρεια:

«Θα καταφέρει η δημοτική αρχή της Ηλιούπολης να κάψει τον Υμηττό ή να σκοτώσει κάποιον εργαζόμενο από θερμοπληξία; Με λίγη τύχη μπορεί να καταφέρει και τα δύο».

Η πλήρης ταύτιση λογικής και επιχειρημάτων δημιουργεί στην τοπική κοινωνία μεγάλη ανησυχία και εύλογα ερωτήματα:

  • Πώς είναι δυνατόν πολιτικές, που υποτίθεται ότι είναι ασύμβατες μεταξύ τους, να συναντώνται επικοινωνιακά;
  • Πώς και γιατί «συντονίζεται» το «αυγό του φιδιού» με «ανεξάρτητους» υποψήφιους και ταυτόχρονα με τοπικούς «εμμονικούς του πληκτρολογίου»;

Ο Περιφ. Σύμβουλος με την επερώτησή του, δημιουργεί ένα άκυρο σκηνικό και ζητά:

  1. «Διευκρινίσεις και παροχή στοιχείων, πόσοι εργαζόμενοι απασχολούνται στην χωματερή του Υμηττού και σε τι θέσεις απασχολούνται και πόσοι»
  2. «Τι μέτρα πυροπροστασίας έχει η χωματερή του Υμηττού παροχή στοιχείων»
  3. «Τι κονδύλια έχει δαπανήσει η Περιφέρεια Αττικής για την χωματερή του Υμηττού»

Ο «σκληρός» Π. Ι. Ασημακόπουλος, εκλεγμένος με επικεφαλής τον Ηλία Παναγιώταρο , με την παράταξη της Χρυσής Αυγής στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, «ανεξαρτητοποιήθηκε» μετά την καταδικαστική απόφαση, όπως έκαναν όλα τα πρωτοπαλίκαρα της εγκληματικής οργάνωσης σε διάφορους θεσμούς και άρχισαν να την «εγκαταλείπουν», στην προσπάθειά τους να διασωθούν προσωπικά.

Πάντα προκλητικός, ιδιαίτερα επιθετικός προς κάθε κατεύθυνση, με συνήθη «επιχειρήματα», τις μαγκιές, τις απρέπειες και τις ύβρεις.

Χαρακτηριστική της «δημοκρατικής» του συμπεριφοράς ήταν η άρνησή του να αφαιρέσει από το φόντο της εμφάνισής του στις διαδικτυακές συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου τη σημαία της Χρυσής Αυγής, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

Στην φωτογραφία μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της επερώτησής του στο ΠΣ.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο