Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΑΚΟΥΣΑ-ΕΙΔΑΤο λάθος του συντρόφου…

Το λάθος του συντρόφου…

Την Τετάρτη που πέρασε είχε οριστεί στην κάτω αίθουσα του Αναψυκτήριου η συνεδρίαση ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ της πόλης μας.
Με μεγάλη τους έκπληξη οι “σύντροφοι” είδαν να προσέρχεται και ένας “σύντροφος”, που πολύ πρόσφατα αποχώρησε επίσημα από το κόμμα με αιχμές κατά του νέου προέδρου, της πολιτικής του και των υποστηρικτών του, συμμετέχοντας μάλιστα και στις δημόσιες, αδιανόητες για τον πολιτικό χώρο, πολιτικές και προσωπικές πολεμικές αντεγκλήσεις στο facebook με “αντιπάλους” συντρόφους.
Ο “σύντροφος” διέσχισε την αίθουσα του Αναψυκτήριου, διασταυρώθηκε με αρκετά γνώριμα πρόσωπα και παραξενεμένος, τραβήχτηκε σε μια άκρη και κάπου τηλεφώνησε.
Την αρχική αμηχανία των υπολοίπων συμμετεχόντων ακολούθησε η περιέργεια και τελικά, όπως μας πληροφόρησαν, με το τηλεφώνημα το “μυστήριο” λύθηκε.
Νόμιζε πως επρόκειτο για τη συγκέντρωση του ΣΕΚ – Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα πυρήνας Ηλιούπολης, όπου θα μιλούσε άλλη “πρώην συντρόφισσα”, με προβαλλόμενη αξία αυτήν της ιδιότητάς της ως “πρώην” στη Νομαρχιακή και το τοπικό Συντονιστικό, που θα γινόταν την επόμενη μέρα Πέμπτη.
Μετά το τηλεφώνημα ο “σ/φος” κατάλαβε το λάθος του και βιαστικά αποχώρησε, η ηρεμία επανήλθε στην αίθουσα, τα σχόλια έδωσαν και πήραν και η συνεδρίαση άρχισε.

Η φωτογραφία προέρχεται από τη σελίδα του ΣΕΚ

Οι συναντήσεις και οι ζυμώσεις συνεχίζονται στην πόλη μας και ο πολιτικός χώρος του ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνιστεί με τον δικό του τρόπο.

Προσοχή λοιπόν φίλοι… Το Αναψυκτήριο είναι μια σταθερή “αξία” στην πόλη, ως τόπος πολιτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, όμως άλλο “ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ” και άλλο “ΣΕΚ”

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο