Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΛΙΟΥΠΟΛΗΕιδήσειςΟρκίστηκε ο νέος Δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ηλιούπολης

Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ηλιούπολης

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου κ. Ευστ. Ψυρρόπουλου και των 35 νέων δημοτικών συμβούλων, στο κατάμεστα δημοτικό θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” του Δημαρχείου Ηλιούπολης.

Ευχόμαστε σε όλους καλή θητεία και καλή επιτυχία στο έργο τους για μια καλύτερη Ηλιούπολη.

Καθήκοντα θα αναλάβουν επίσημα, σύμφωνα με τον νόμο, από τις 2 Ιανουαρίου του νέου έτους

Η εκδήλωση άρχισε και ολοκληρώθηκε σε ένα πολύ καλό κλίμα, με την παρουσία πρώην δημάρχων, βουλευτών και πλήθους πολιτών, ενώ κάποιες μικρές δυσλειτουργίες ή παραλείψεις στην ανακοίνωση παρουσιών, κλπ διορθώθηκαν γρήγορα και προσπεράστηκαν χωρίς ιδιαίτερες αντιδράσεις.

Ως τοπικό site, θα καλύπτουμε από κοντά τα τεκταινόμενα στον Δήμο Ηλιούπολης, θα προβάλλουμε κάθε τι καλό για την πόλη μας και θα κρίνουμε με κατανόηση, μετριοπάθεια και καλή πρόθεση, τόσο τη διοίκηση όσο και την αντιπολίτευση!

Η ιστοσελίδα μας “ilioupolipress.gr” θα δίνει πάντα βήμα σε οποιονδήποτε θέλει να εκφράσει θέσεις και απόψεις για τον Δήμο και την πόλη μας, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, αρκεί αυτό να γίνεται με επιχειρήματα, ευγένεια και χωρίς μειωτικούς προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

Κάθε ενδιαφερόμενος συμπολίτης, τοπικός φορέας ή δημοτική παράταξη μπορεί να αποστέλλει στο email της ιστοσελίδας μας “ilioupolipress1@yahoo.com” κάθε κείμενο, ανακοίνωση ή δελτίο τύπου για την ανάρτησή του στο site μας, ώστε να ενημερώνονται οι αναγνώστες μας.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο