Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΑΚΟΥΣΑ-ΕΙΔΑΘοδ. Παπαδάτος: Θα προτείνω τον σ. Μπάμπη Πανοτόπουλο για Συμπαραστάτη του Δημότη...

Θοδ. Παπαδάτος: Θα προτείνω τον σ. Μπάμπη Πανοτόπουλο για Συμπαραστάτη του Δημότη στην Ηλιούπολη

Η ενδιαφέρουσα αυτή είδηση προέκυψε κατά την εκδήλωση κοπής της πίτας των οργανώσεων μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηλιούπολης, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος προ ημερών.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηλιούπολης κατέχει το τοπικό ρεκόρ συμμετοχής ή στήριξης μελών του σε 3 τουλάχιστον δημοτικές παρατάξεις, από τις 9 που διεκδίκησαν την Δημαρχία.

Ο κ. Πανοτόπουλος είναι πτυχιούχος Τεχνολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός, Έχει διατελέσει σύμβουλος του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη και αντιπρόεδρος/εντεταλμένος σύμβουλος στο Γεν. Νοσοκομείο Θήρας, θέση για την οποία δέχθηκε τότε ανοίκειες επιθέσεις από μερίδα του τύπου. Σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική κίνηση «Ηλίου –πόλις, Ανθρώπινη πόλη» το 2023 και είχε ανακοινώσει δημόσια ότι, «στο δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών, στην Ηλιούπολη μεταξύ των δύο υποψηφίων, επιλέγει να στηρίξει Στάθη Ψυρρόπουλο!» Δεν γνωρίζουμε αν αυτή του η δημόσια υποστήριξή του έχει εκτιμηθεί δεόντως από τον κ. Ψυρρόπουλο, ωστόσο, το όνομά του είναι το πρώτο που ανακοινώνεται επίσημα για τη θέση του Συμπαραστάτη, από τον επικεφαλής της συγκεκριμένης δημοτικής κίνησης.

Έχει ξεκινήσει και επίσημα η διαδικασία για την προκήρυξη της θέσης του Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης του Δήμου Ηλιούπολης, με την υπ’ αριθμόν 27/2024 πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία καθορίζονται και τα εξής ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα των υποψηφίων:

  1. Πτυχίο Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος
  2. Πρόσωπο εγνωσμένου κύρους
  3. Εμπειρία σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο