Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΑΚΟΥΣΑ-ΕΙΔΑΧατζηδάκης: Μαζί με όλους τους γύρω Δήμους κοινή δράση για την Αστική...

Χατζηδάκης: Μαζί με όλους τους γύρω Δήμους κοινή δράση για την Αστική Σήραγγα – Ψυρρόπουλος: μόνο με Αργυρούπολη & Βύρωνα

Πρόταση του κ. Γ. Χατζηδάκη για τη σύγκληση διαδημοτικού ΔΣ με τη συμμετοχή όλων των, άμεσα ή έμμεσα, εμπλεκόμενων γύρω Δήμων, για την Αστική Σήραγγα Ηλιούπολης:
Συγκεκριμένα ο κ. Γ. Χατζηδάκης είπε, “για το συγκεκριμένο θέμα εγώ πρώτα από όλα να προτείνω ότι επειδή αυτό είναι ένα θέμα που αφορά πάρα πολλούς Δήμους και όχι μόνο την Ηλιούπολη και την Αργυρούπολη-Ελληνικό. Αφορά και τον Άγιο Δημήτριο, τον Άλιμο, τη Γλυφάδα και τον Βύρωνα. Μόνο έτσι θα είναι πιο δυνατή η φωνή μας. Η σήραγγα ουσιαστικά θα ξεκινάει από το στρατόπεδο Καρατάσου άρα από το δήμο Βύρωνα και θα καταλήγει κάπου στη Βουλιαγμένης. Όσες περισσότερες φωνές ενωθούν, τόσο πιο δυνατό θα γίνει να διεκδικήσουμε το δίκιο μας”.

Στην απάντησή του ο κ. Ψυρρόπουλος απέρριψε “μετά πολλών επαίνων” την εμπλοκή και άλλων Δήμων, αφού δέχθηκε, “να είναι μόνο και ο Δήμος Βύρωνα”, στην κοινή συνεδρίαση των αντίστοιχων Δημοτικών Συμβουλίων.

Εμμέσως πλην σαφώς “απέρριψε” τους υπόλοιπους Δήμους!
Καθώς φαίνεται, η κόντρα του φίλιου Δημάρχου Αργυρούπολης-Ελληνικού με τη Γλυφάδα, τον Άλιμο και τον Άγιο Δημήτριο, ακόμη καλά κρατεί και – από ότι φαίνεται – αυτό γίνεται αποδεκτό από τον Δήμαρχο Ηλιούπολης.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο