Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΑΚΟΥΣΑ-ΕΙΔΑΔ. Ευαγγέλου για την "δωρεάν χορηγία" των παιδικών φιλμ - "Αύριο-μεθαύριο ο...

Δ. Ευαγγέλου για την “δωρεάν χορηγία” των παιδικών φιλμ – “Αύριο-μεθαύριο ο χορηγός μπορεί να εμφανιστεί σαν προμηθευτής”

Αιχμές Δημ. Ευαγγέλου για το πώς ανατέθηκαν οι προβολές παιδικών ταινιών!
– Ρωτάει ο κ. Μαρίνος Μπασούρης, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Ηλιούπολη, φωτεινή πόλη”, “ωραία η πρωτοβουλία του Δήμου για τον παιδικό κινηματογράφο, που γίνεται βέβαια τα τελευταία 10 χρόνια, αλλά με ποια διαδικασία έχουν ανατεθεί, είναι δωρεάν και αν ναι ποιος έχει δώσει την έγκρισή του για αυτό”;
– Απαντάει ο Δήμαρχος εξηγώντας ότι, “ο παιδικός κινηματογράφος προφανώς και έγινε δωρεάν, δεν έγινε κάποια ανάθεση, πώς να γίνει ανάθεση; Δεν είχαμε προϋπολογισμό! Προφανώς εγώ έδωσα έγκριση, για να υπάρξουν πέντε ταινίες, γιατί το ζήτησαν οι συμπολίτες μας και οι οικογένειές και μάλιστα έχει τεράστια αποδοχή και μαζί με την ταινία βρήκαμε πάλι εθελοντικά τον τρόπο τα παιδιά περνάνε υπέροχο γιατί έχουνε και το χυμό τους έχουνε και το νεράκι τους. Είναι μία όμορφη στιγμή που νομίζω ότι παρερμηνεύεται, γιατί δεν έχει γίνει κάποια ανάθεση, προφανώς…”
Αμέσως παρεμβαίνει ο κ. Ευαγγέλου στηλιτεύοντας και τονίζοντας:
“Συμφωνούμε απόλυτα για τον παιδικό κινηματογράφο, αλλά η διαδικασία των χορηγιών των δωρεών κλπ περνά από το Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν μπορεί εν αγνοία του δημοτικού συμβουλίου να λαμβάνουμε μία δωρεά, μία χορηγία. Αύριο-μεθαύριο ο χορηγός μπορεί να εμφανιστεί σαν προμηθευτής! Πρέπει να ξέρουμε πώς έγινε η χορηγία. Καλώς υπάρχει ο κινηματογράφος! Μακάρι εκτός από τον κινηματογράφο για τα παιδιά να κάνετε άλλες δέκα εκδηλώσεις για τα παιδιά, με χορηγούς ή χωρίς! Πρέπει να ξέρουμε όμως, πως προέκυψε αυτό”!!!

Σχόλιο δικό μας:
Καλές οι πρωτοβουλίες για τα μικρά παιδιά, αλλά πρέπει να είναι και νόμιμες!!! Απόλυτα νόμιμες!
Ιδιαίτερα όταν η νυν διοίκηση έχει υψώσει τον τόνο φωνής στο παρελθόν, για θέματα αναθέσεων…

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο