Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΛΙΟΥΠΟΛΗΕιδήσειςΔ. Ευαγγέλου: Κανείς δεν μπορεί να μας εκφοβίσει και να παρεμποδίσει την...

Δ. Ευαγγέλου: Κανείς δεν μπορεί να μας εκφοβίσει και να παρεμποδίσει την άσκηση αντιπολίτευσης

Με χθεσινό μας κείμενο, που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ, αποκαλύψαμε την απίστευτη είδηση για την νομική όχληση με εξώδικο του επιχειρηματία που ανέλαβε τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων στο δημοτικό θέατρο “Δημ. Κιντής τους καλοκαιρινούς μήνες, κατά του Δημήτρη Ευαγγέλου.

Με τοποθέτησή του στο ΔΣ και με ανακοίνωση της παράταξής του, ο κ. Ευαγγέλου είχε στηλιτεύσει την “προκλητική παραχώρηση του δημοτικού θεάτρου, ενός από τα καλύτερα θέατρα της Αττικής, αντί πινακίου φακής σε ιδιωτική εταιρεία για εικοσιπέντε παραστάσεις, έναντι μόλις 8.500 ευρώ (+ΦΠΑ), δηλαδή για 340 ευρώ/ημέρα. Ο ιδιώτης θα «βγάζει» το μίσθωμα πουλώντας 22 εισιτήρια των 15 ευρώ(!) σε ένα θέατρο που χωράει 1.200 άτομα, τη στιγμή που η συγκεκριμένη εταιρεία, νοίκιασε παρόμοιας χωρητικότητας θέατρο στα Χανιά, έναντι 1.000 ευρώ την ημέρα!”

Αντί η δημοτική αρχή να επανεξετάσει την απόφασή της, προχώρησε βιαστικά σε απευθείας ανάθεση χωρίς καμία διαπραγμάτευση ή αύξηση του τιμήματος, κάτι που προκάλεσε την σκληρή, αλλά εμπεριστατωμένη προ ημερών ανακοίνωση του κ. Ευαγγέλου, με αποτέλεσμα να δεχτεί το εξώδικο του επιχειρηματία.

Η ενέργεια αυτή προκάλεσε νέα σημερινή απάντηση του κ. Ευαγγέλου με την οποία καταδικάζει την “προσπάθεια εκφοβισμού και παρεμπόδισης της ελεύθερης άσκησης αντιπολίτευσης, και τις απειλές για μηνύσεις και αγωγές”, επειδή “υπερασπίζεται το συμφέρον του Δήμου” και καλεί το Δημοτικό συμβούλιο “να υψώσει ανάχωμα για την προστασία του θεσμού”!

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση του κ. Δ. Ευαγγέλου – Επικεφαλής της Παράταξης “Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη”:

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ
Πριν από λίγα 24ωρα, ο επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης Δημήτριος Ευαγγέλου – Επικεφαλής Παράταξης “Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη” δέχτηκε εξώδικo από την εταιρεία που μίσθωσε το δημοτικό θέατρο «Δ. Κιντής» για 25 παραστάσεις έναντι μόλις 8.500 ευρώ + ΦΠΑ.
Σε μια προσπάθεια εκφοβισμού και παρεμπόδισης της ελεύθερης άσκησης αντιπολίτευσης, ο ιδιώτης απειλεί τον Δημήτρη Ευαγγέλου με μηνύσεις και αγωγές, επειδή η παράταξή μας υπερασπίζεται το συμφέρον του Δήμου!
Δεν θα φοβηθούμε τις απειλές από κανέναν ιδιώτη και κανέναν «εργολάβο» του Δήμου!
Καλούμε το δημοτικό συμβούλιο να υψώσει ανάχωμα για την προστασία του θεσμού, καθώς, όπως φαίνεται ζούμε σε πρωτόγνωρες εποχές, με ιδιωτικές επιχειρήσεις να έχουν ξεπεράσει κάθε όριο απειλώντας εκπροσώπους των κατοίκων της Ηλιούπολης.
Εμείς θα συνεχίσουμε το έργο μας και τη διασφάλιση του συμφέροντος των πολιτών και του Δήμου, όσο και αν σε κάποιους δεν αρέσει!
Γι’ αυτό μας ψήφισε ο λαός της Ηλιούπολης!

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο