Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΑΚΟΥΣΑ-ΕΙΔΑΔωρεάν καρέκλα και ομπρέλα στην πλαζ Γλυφάδας για τους κατοίκους του Αγίου...

Δωρεάν καρέκλα και ομπρέλα στην πλαζ Γλυφάδας για τους κατοίκους του Αγίου Δημητρίου

Διαβάσαμε την ανάρτηση του Δημάρχου Αγίου Δημητρίου κ. Στέλιου Μαμαλάκη, με την οποία ανακοινώνει ότι οι συμμετέχοντες στα θαλάσσια μπάνια στην πλαζ της Γλυφάδας που προσφέρει στους δημότες του, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, μετά από συνεννόηση με τον Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Γιώργο Παπανικολάου θα έχουν παροχή δωρεάν καρέκλας, ομπρέλας και νερού.

Εμείς τι να πούμε;
Συναντήθηκαν οι δύο Δήμαρχοι τα συζήτησαν, τα συμφώνησαν και ανακοίνωσαν την απόφασή τους, με αμεσότητα και διαφάνεια, χωρίς βαρύγδουπες εκφράσεις και ταρατατζούμ…
Στην Ηλιούπολη, αποδεχόμαστε χάντρες και καθρεφτάκια και πανηγυρίζουμε για τα αυτονόητα που θα ισχύουν για όλο τον κόσμο, στην πλαζ του Ελληνικού, που – όταν θα είναι έτοιμη – σύμφωνα με την ανακοίνωση του επενδυτή, θα είναι ελεύθερη για όλο τον κόσμο.
Και να μην ξεχνάμε τους αγώνες των κατοίκων και του τότε Δημάρχου για να πέσουν τα συρματοπλέγματα στην παραλία και την ελεύθερη πρόσβαση των πάντων στη θάλασσα…

Στην ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου αναφέρει:
– Παροχή δωρεάν καρέκλας και ομπρέλας στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Θαλάσσια μπάνια του Δήμου Αγίου Δημητρίου.
– Ευχαριστώ θερμά το Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου για την προσφορά και τη στήριξη!
– Με τέτοιες πρωτοβουλίες συμβάλλουμε στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και στην προσβασιμότητα των δημοτών σε δραστηριότητες αναψυχής!

ΠΗΓΗ

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο