Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΛΙΟΥΠΟΛΗΔιαβάστε αύριο, Κυριακή 7 Ιουλίου, συνέντευξη του Θοδ. Παπαδάτου, επικεφαλής της "ΗΛΙΟΥ-Πόλις,...

Διαβάστε αύριο, Κυριακή 7 Ιουλίου, συνέντευξη του Θοδ. Παπαδάτου, επικεφαλής της “ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη πόλη”

Διαβάστε αύριο, Κυριακή 7 Ιουλίου 2024 στο “ilioupolipress.gr” την συνέντευξη του Θοδωρή Παπαδάτου, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη πόλη“, στον συνεργάτη μας Θάνο Κατσώνη.

Μας μίλησε ανοιχτά:

Για τα παιδικά του χρόνια στην Ηλιούπολη, για τις σπουδές του στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για τη «δασκάλα» του κα Κ. Χωματά, για τη δουλειά του στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και τις εκεί πολιτικές του αναζητήσεις.
-Για την επιστροφή του στην Ελλάδα και τις πρώτες του εμπειρίες στα τοπικά θέματα και τις πολιτικές απογοητεύσεις χωρίς να φιλτράρει τίποτα, αλλά κρατώντας κάποια ζητήματα για να μιλήσει στο μέλλον.
Για τα λάθη της προηγούμενης διοίκησης και τη σημερινή του συνύπαρξη στο ΔΣ μαζί με τους χθεσινούς του πολιτικούς αντιπάλους.
Για την απογοητευτική εικόνα που παρουσιάζεται συχνά σε συνεδριάσεις του ΔΣ και την σοβαρή ευθύνη που φέρει η σημερινή πρόεδρός του. Μια προφητική αναφορά, αφού στην επόμενη συνεδρίαση χάθηκε τελείως ο έλεγχος και γράφτηκαν θλιβερές στιγμές στην ιστορία του ΔΣ.

Αύριο Κυριακή 7/7/2024 δημοσιεύουμε το πρώτο μέρος της συνέντευξής του.

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας, ακολουθήστε στο Facebook, τη σελίδα μας “ilioupolipress.gr” και την ομάδα “Διάλογοι Ηλιούπολης“, για να ενημερώνεστε για σημαντικά γεγονότα της πόλης μας, να διαβάζετε απόψεις και ιδέες και να συμμετέχετε ενεργά στον διάλογο.

Στο «ilioupoliPress» θα βρείτε πληροφορίες:
-Για το «τι θα συμβεί» και το «τι συνέβη» στην Ηλιούπολη, για εκδηλώσεις, δράσεις και ενδιαφέροντα γεγονότα.
-Για το θέατρο και το σινεμά, το περιβάλλον, τις νέες τεχνολογίες, για τη γυναίκα και το παιδί, για θέματα υγείας και ευεξίας, για ταξίδια και γεύσεις.
-Συνεντεύξεις με πρόσωπα της πόλης, πολίτες και αιρετούς, με προσωπικότητες που άφησαν το στίγμα τους στην ιστορία της πόλης και απλούς καθημερινούς ανθρώπους, που έχουν κάτι να πουν σε όλους μας.
-Τις απόψεις των δημοτικών παρατάξεων.
-Την πολιτική και τις δράσεις της δημοτικής αρχής, έτσι όπως την επικοινωνεί ο Δήμος, αλλά και την δική μας άποψη για ότι λέει και πράττει.
-Την δική μας κριτική για ότι καλό και κακό συμβαίνει στην πόλη.
-Σχόλια για όλους και για όλα, με χιούμορ αλλά και συμπάθεια στις ανθρώπινες αδυναμίες και στις άτυχες στιγμές της ζωής.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο