Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΑΚΟΥΣΑ-ΕΙΔΑΚλιματιζόμενο Γραφείο Δημάρχου & Φούρνος το υπόλοιπο Δημαρχείο; Αμείλικτα ερωτήματα ΣΕΠΕ για...

Κλιματιζόμενο Γραφείο Δημάρχου & Φούρνος το υπόλοιπο Δημαρχείο; Αμείλικτα ερωτήματα ΣΕΠΕ για κλειδωμένες εξόδους κινδύνου & ευπαθείς εργαζόμενους!

Πλην των άλλων, η διοίκηση καλείται να ενημερώσει εντός 5 ημερών το ΣΕΠΕ, “για τα μέτρα προστασίας εργαζομένων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες“, αλλά το κυριότερο για ποιο λόγο, έξοδοι κινδύνου βρέθηκαν απρόσιτες ή κλειδωμένες“, κάτι που θα είχε τραγικά αποτελέσματα, σε περίπτωση ανάγκης έκτακτης εκκένωσης του κτιρίου. Διαβάστε σχετική δημοσίευσή μας ΕΔΩ.
Το μόνο τμήμα του κτιρίου που φαίνεται να λειτουργεί κλιματισμός και εξαερισμός, είναι το γραφείο δημάρχου;
Ίσως αυτό βοηθήσει στην σύνταξη κάποιας ευρηματικής απάντησης, αποδεκτής από το ΣΕΠΕ, ώστε να μην εκτεθεί περισσότερο ο Δήμος Ηλιούπολης στους θεσμούς του κράτους.
Στο υπόλοιπο κτίριο η κατάσταση είναι τραγική!
“Υπερθερμασμένοι” υπάλληλοι, καθαρίστριες που υποφέρουν από συνεχή καταρροή από τα χρησιμοποιούμενα καθαριστικά και απολυμαντικά χωρίς εξαερισμό, δουλεύουν μέχρι να πέσουν λιπόθυμοι από τις ΣΤΑΘερά υψηλές θερμοκρασίες 35 βαθμών Κελσίου, που επικρατούν στους εσωτερικούς χώρους…
Οι αντιδράσεις των επισκεπτών δημοτών θα γέμιζαν σελίδες με τα «δοξαστικά» σχόλια για την διοίκηση και την ιδέα της να αφήσει – ντάλα καλοκαίρι – το Δημαρχείο χωρίς κλιματισμό!
Και μη χειρότερα…

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο