Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΛΙΟΥΠΟΛΗΕιδήσειςΝέος "μηχανοδηγός στην αμαξοστοιχία" των Συνεργασιών Πόλης

Νέος “μηχανοδηγός στην αμαξοστοιχία” των Συνεργασιών Πόλης


Οι Συνεργασίες Πόλης, ως εκφραστής της κοινής δράσης 12 συλλογικοτήτων της Ηλιούπολης, συμπλήρωσαν 8 χρόνια δράσεων και κοινωνικής προσφοράς, έχοντας στο ενεργητικό τους δεκάδες πολιτιστικές εκδηλώσεις, ομιλίες για σοβαρά κοινωνικά, εθνικά, τεχνικά και άλλα θέματα.

Στην δημοσίευση της είδησης της εκδήλωσης από το Ilioupolipress.gr που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ, είχαμε χαρακτηρίσει ως «σοφή την απόφαση του κ. Αχιλλέα Αδαμαντιάδη, του συντονιστή της τοπικής συλλογικότητας “Συνεργασίες Πόλης” να οργανώσει το φετινό καθιερωμένο “γεύμα εργασίας, στο Παρεάκι”.

Όπως υποστήριξε στην ομιλία του ο κ. Αδαμαντιάδης:
Ήταν μια έμπρακτη στήριξη στη σημαντική πρωτοβουλία του μέλους μας ΚΕΠΕΕΑ «Ορίζοντες», να δημιουργήσει μέσα από τον θεσμό της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Ένταξης Ευάλωτων Ομάδων (ΚΟΙΝ.ΣΕΠ) «Το Παρεάκι», με σκοπό την ένταξη ατόμων με αναπηρία, στην αγορά εργασίας“.

Οι κεραίες μας είχαν εντοπίσει την είδηση, γράφοντας για την εκδήλωση που γίνεται “σε μία ιδιαίτερη στιγμή στην πορεία της συλλογικότητας“, αλλά φυσικά για λόγους αρχής, δεν μπορούσαμε να την αναγγείλουμε πρώτοι.
Ο κ. Αχιλλέας Αδαμαντιάδης, επί 8 χρόνια συντονιστής των Συνεργασιών πόλης, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το τιμόνι, με τα παρακάτω λόγια:

“Κυρίες και κύριοι η παρουσία μου ως συντονιστής στις Συνεργασίες Πόλης που συμβαδίζει χρονικά και ουσιαστικά με την πορεία του φορέα μας, αυτής της ωραίας αμαξοστοιχίας που μας ταξίδεψε όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό το ωραίο και μεγάλο ταξίδι που ξεκινήσαμε μαζί, σήμερα επιβάλει την αλλαγή βάρδιας του μηχανοδηγού. Τη θέση του νέου Συντονιστή αναλαμβάνει από σήμερα ο Νίκος Ανυφαντής, πρώην Πρόεδρος και ιδρυτής του ΚΕΕΠΕΑ «Ορίζοντες», ένας δυναμικός άνθρωπος με οράματα και αξίες, ο οποίος έχει ήδη την αποδοχή και έγκριση όλων των μελών μας. Είναι ένα νέο ξεκίνημα, μία κίνηση ανανέωσης και προοπτικής για νέες και πιο δυναμικές δράσεις, αφού και η συμμετοχή μου στις ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΛΗΣ και η βοήθεια μου στον νέο συντονιστή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη”.

Ακολούθησαν οι ομιλίες των κ.κ. Νίκου Ανυφαντή, Τάσου Κατσουλάκου, νέου προέδρου του ΚΕΠΕΕΑ Ορίζοντες και Στάθη Ψυρρόπουλου, Δημάρχου Ηλιούπολης.

Στο “Παρεάκι”, στην προσεγμένη αυλή του, αυτή την γλυκιά φθινοπωρινή βραδιά, κατά τη διάρκεια του δείπνου που ακολούθησε με νόστιμα εδέσματα, οι παρέες των καλεσμένων είχαν την ευκαιρία για ιδιαίτερες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις.
Bρίσκεται δίπλα ακριβώς από την Ηλιούπολη, στην ιστορική Πλατεία Παναγούλη, σε χώρο που παραχώρησε ο Δήμος Αγίου Δημητρίου, παραπλεύρως του “Metro Mall Αγ. Δημητρίου”, λειτουργεί ως “All Day Cafe Bar” από την “ΚΟΙΝΣΕΠ Ένταξης Ανοιχτοί Ορίζοντες” και αποτελεί πια έναν σημαντικό κόμβο συνάντησης και αναψυχής για όλα τα Νότια Προάστια. Ανοίγει από τις 7:00 το πρωί με καφέ, ροφήματα, σνακς, σάντουιτς και συνεχίζει με brunch, φαγητό και ποτά μέχρι τις 23:00 το βράδυ.

Βαφτίστηκε από τους ίδιους τους εκπαιδευόμενους του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες», με σύνθημα:
“Ας μεγαλώσουμε τον κόσμο, να μας χωρέσει όλους!”
“Ανοίγουμε τους Ορίζοντες, κερδίζουμε τη ζωή”!

Διαβάστε ΕΔΩ το Δελτίο Τύπου των “Συνεργασιών Πόλης”, με όλους τους συμμετέχοντες και τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης.

Φωτογραφία από το ΔΤ των “Συνεργασιών Πόλης”
Φωτογραφία από το ΔΤ των “Συνεργασιών Πόλης”
Φωτογραφία από το ΔΤ των “Συνεργασιών Πόλης”
Φωτογραφία από το ΔΤ των “Συνεργασιών Πόλης”
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο