Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΛΙΟΥΠΟΛΗΑπόψειςΜήπως παραβιάζονται ανοιχτές θύρες; ...

Μήπως παραβιάζονται ανοιχτές θύρες; (του Θάνου Κατσώνη)

Στις 18 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Γ. Χατζηδάκης έδωσε στη δημοσιότητα έγγραφο που απέστειλε στους διευθυντές Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηλιούπολης και κοινοποίησε στον κ. Ψυρρόπουλο, με το οποίο τους καλούσε «να προχωρήσουν σε άμεση επαφή και συνεργασία με τον νεοκλεγέντα Δήμαρχο κ. Ψυρρόπουλο, για τη σύνταξη του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2024, τη σύνταξη του τεχνικού προγράμματος, καθώς και τον καθορισμό του ύψους των ανταποδοτικών τελών. Είναι αδήριτη η αναγκαιότητα της, από κοινού, συνεργασίας τους προκειμένου να μη χαθεί ούτε μια μέρα απρόσκοπτης λειτουργίας του Δήμου και να μην υπάρξει καθυστέρηση στη ψήφιση του νέου προϋπολογισμού».

Το έγγραφο του Δημάρχου προς διευθυντές και αντιδημάρχους, που κοινοποιήθηκε στον κ. Ψυρρόπουλο

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπήρξε επικοινωνία στελεχών της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» με τους διευθυντές και έλαβαν τα απαραίτητα στοιχεία για να χειριστούν τα τρία αυτά ζητήματα.

Κάθε καλόπιστος πολίτης κρίνει την ενέργεια του Γ. Χατζηδάκη ως υπεύθυνη και σοβαρή, αφού δεν μένει στα ευχολόγια αλλά δίνει συγκεκριμένες κατευθύνσεις στους αρμόδιους υπηρεσιακούς και αιρετούς, για να συνεργαστούν με τη νέα διοίκηση, για τη επεξεργασία και τη σύνταξη των πιο κρίσιμων και δεσμευτικών θεμάτων, όπως είναι αυτά του προϋπολογισμού, του τεχνικού προγράμματος και του ύψους των δημοτικών τελών, για το 2024.

Διαβάσαμε τη σημερινή επιστολή του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Ηλιούπολης κ. Ψυρρόπουλου προς τον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη και γεμίσαμε απορίες:

  • Δεν έπρεπε τουλάχιστον, πριν από αυτή την ανακοίνωση, να ενημερώσει την τοπική κοινωνία για το αν, ήδη συνεργάστηκε με τους διευθυντές και ποιο ήταν το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους; (Εμείς πάντως κάτι ακούσαμε και αφού το επιβεβαιώσουμε θα επανέλθουμε σχετικά!)
  • Έχει ενημερώσει τη δημοτική αρχή για τα ονόματα των στελεχών του με τα οποία πρέπει να συνεργαστούν οι αντιδήμαρχοι;
  • Τι ακριβώς προσφέρει μια επιστολή που ζητάει αυτό, που έχει ήδη κάνει δημόσια η νυν διοίκηση;
  • Ως μέλος της δημοτικής αρχής 2014-2019, μήπως μπορεί να ενημερώσει την κοινή γνώμη, για το πώς ακριβώς παρέδωσαν το 2019 αντίστοιχα, ο προηγούμενος δήμαρχος και ο ίδιος ως αντιδήμαρχος;

Δικό μας σχόλιο:

Η διοίκηση του Δήμου είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση, που απαιτεί σοβαρότητα, πρώτα πολλή δουλειά και μετά επικοινωνιακές «κροτίδες».

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση της παράταξης “Πρώτα η Ηλιούπολη”

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο