Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝΖΕΗ: Ημέρα Υιοθεσίας Γάτας, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, από 10:00 έως 20:00,...

ΖΕΗ: Ημέρα Υιοθεσίας Γάτας, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, από 10:00 έως 20:00, στο 6ο Δημ. Σχολείο

Με άλλο ένα εμπνευσμένο, συναισθηματικό και ευχάριστο μήνυμα, η “Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης” μας προσκαλεί στην “Ημέρα Υιοθεσίας Γάτας”, που θα γίνει την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης, Μαρίνου Αντύπα 34.

Διαβάστε το θαυμάσιο κείμενο της ΖΕΗ:

Cat Sunday
2 μέρες μετά την #BlackFriday η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης διοργανώνει ημέρα υιοθεσίας γάτας για σένα που ξεφραγκιάστηκες στις προσφορές, αλλά δεν βρήκες αυτό που πραγματικά λείπει από την ζωή σου. Τελικά τα πιο σημαντικά, τα πιο πολύτιμα, τα πιο άξια έρχονται δωρεάν και είναι για πάντα εκεί για σένα. Έχουν μύτες και ουρές, πατουσάκια και τρίχωμα για ατελείωτα χάδια. Μάτια μπορεί να έχουν, μπορεί και όχι. Όμως έχουν μια καρδιά γεμάτη αγάπη που είναι ανεκτίμητη.
Έλα στο 6ο Δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης στις 26 Νοεμβρίου από τις 10.00 μέχρι τις 20.00 να γνωρίσεις τις γάτες που ανυπομονούν να βρουν σπίτι. Θα έχουν κάνει το μπάνιο τους, θα έχουν βάλει τα καλά τους και θα έχουν τόσα να σου πουν για το τι έχουν περάσει. Αν δεν μιλάς γατίσια θα σε βοηθήσουν οι εθελοντές μας να τα καταλάβεις όλα για την ιστορία τους.
Εκεί θα βρεις και τις μπλούζες που δεν πρόλαβες στις προηγούμενες εκδηλώσεις και κάλτσες ασορτί με την γάτα που – κακά τα ψέματα – θα σε υιοθετήσει.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο