Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΛΙΟΥΠΟΛΗΕιδήσειςΑλ. Μπουγάς: Καταψηφίσαμε τον προϋπολογισμό του Δήμου μια φορά, ευκαιρία και για...

Αλ. Μπουγάς: Καταψηφίσαμε τον προϋπολογισμό του Δήμου μια φορά, ευκαιρία και για δεύτερη και με τα δυο χέρια

Σκληρή η πολιτική τοποθέτηση στο πρόσφατο ΔΣ του νεοεκλεγμένου δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλέξανδρου Μπουγά, και η κριτική του κατά των αντιλαϊκών πολιτικών του Δήμου αλλά και της Κυβέρνησης.

Χρησιμοποιώντας κατά παράδοση χαρακτηριστικές λαϊκές εκφράσεις, τόνισε ότι “ο προϋπολογισμός του δήμου είναι εναρμονισμένος με τον κρατικό που ψηφίστηκε στη Βουλή και ουσιαστικά βάζει ψαλίδι στα αναγκαία για τη λαϊκή οικογένεια, στη λογική του, αυτά έχουμε με αυτά θα πορευτούμε. Με κομμένο το 60-65% των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων που ψήφισαν ΝΔ. ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, κανείς δεν ζητάει τίποτα, με σταθερές ή περιορισμένες τις δαπάνες για τις βασικές ανάγκες για σχολεία, αθλητισμό, πολιτισμό κλπ”.

Όπως τόνισε ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, “ο προϋπολογισμός δεν θα καλυτερέψει τη ζωή του κόσμου, θα τη δυσκολέψει κι άλλο, μαζί με την συνολική κεντρική πολιτική και ο Δήμος αναβαθμίζεται σε φορομπηχτικό μηχανισμό. Θα “βελάξει” ο κόσμος από την πολιτική της κυβέρνησης της περιφέρειας και του Δήμου, εμείς θα είμαστε απέναντι και καλούμε το λαό της Ηλιούπολης με τα σωματεία και τους φορείς να βγούμε έξω και να διεκδικήσουμε μέτρα ανακούφισης”.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο