Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΛΙΟΥΠΟΛΗΕιδήσειςΟ συμπολίτης δημοσιογράφος Λάμπρος Παναγιώτου υποψήφιος για την Ευρωβουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο συμπολίτης δημοσιογράφος Λάμπρος Παναγιώτου υποψήφιος για την Ευρωβουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ένας άξιος συμπολίτης μας, ο Λάμπρος Παναγιώτου, ο γνωστός και έγκριτος δημοσιογράφος της ΕΡΤ, διεκδικεί τη θέση του υποψήφιου ευρωβουλευτή στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Ο Λάμπρος είναι ένας ζεστός άνθρωπος, κοινωνικός και πάντα προσιτός, ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη μας, διαθέτει ανεκτίμητη κοινοβουλευτική πείρα, αφού έχει ζήσει και καλύψει μεγάλα και μικρά πολιτικά γεγονότα και επομένως είναι βέβαιο ότι θα εκπροσωπήσει επάξια τη χώρα μας και την πόλη μας, εφόσον εκλεγεί στην Ευρωβουλή.
Έχει δοθεί ήδη στη δημοσιότητα η πρώτη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία περιλαμβάνεται ο έμπειρος πολιτικός συντάκτης για την περιοχή της Αττικής.
Στις προκριματικές εσωκομματικές εκλογές που θα γίνουν στις 14 Απριλίου, τα μέλη του κόμματος θα κληθούν να επιλέξουν μεταξύ των υποψηφίων που προέρχονται από τις δικές τους περιφέρειες, με βάση την προκαθορισμένη ποσόστωση ανά περιοχή της Ελλάδας.
Με την προκριματική διαδικασία θα αναδειχθούν 35 υποψήφιοι, αφού ο πρόεδρος του κόμματος θα επιλέξει ακόμη 5 πέντε υποψηφίους, που μαζί με τους δύο νυν ευρωβουλευτές Κώστα Αρβανίτη και Έλενα Κουντουρά, θα συμπληρώσουν το ευρωψηφοδέλτιο.

Θάνος Κατσώνης

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο