Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΛΙΟΥΠΟΛΗΕιδήσειςΕργασιακή ανάσα ζωής για τους συμβασιούχους του Δήμου Ηλιούπολης

Εργασιακή ανάσα ζωής για τους συμβασιούχους του Δήμου Ηλιούπολης

Για άλλη μια φορά βρεθήκαμε σήμερα στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων για να παρακολουθήσουμε την εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων υπαλλήλων με συμβάσεις Κόβιντ του Δήμου Ηλιούπολης, που έγινε τμηματικά πρώτα στο “κτίριο 5” και στη συνέχεια στο “προκάτ” και για να τους στηρίξουμε με την συμβολική μας παρουσία.
Οι εργαζόμενοι αυτοί που απασχολούνται κυρίως στις Υπηρεσίες Καθαριότητας, Πρασίνου, κλπ, προσλήφθηκαν για να καλύψουν τα αυξημένα πρωτόκολλα καθαριότητας και υγιεινής μέσα στην πανδημία, που παρέμειναν σε ισχύ ως απαραίτητες πρακτικές και μέχρι σήμερα καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
Η εξέταση των ασφαλιστικών έγινε κατά ομάδες χθες και σήμερα και οι δικαστές παρέτειναν την παραμονή τους στην εργασία, με την αναβολή της εκδίκασης για τις 25 και 26 Νοεμβρίου 2024.

Παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Στ. Ψυρρόπουλος, με τους αντιδημάρχους κ. Ι. Πούλο, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και την κα Ελ. Καπίρη, Διοίκησης-Διαχείρισης, τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Ν. Καραβαγγέλη, Ελ. Κόντη και Γ. Φύτρο. Παρών επίσης ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης Ενωμένοι για την Ηλιούπολη, Γ. Χατζηδάκης, με τους πρώην αντιδημάρχους κ.κ. Κ. Σεφτελή και Απ. Στασινόπουλο, ο κ. Μαρ. Μπασούρης από την παράταξη Ηλιούπολη-Φωτεινή πόλη , η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων κα Θ. Καραγιαννίδου και εργαζόμενοι προς συμπαράσταση των συναδέλφων τους.

Με χαμόγελα αισιοδοξίας αποχώρησαν όλοι – πλην εξαιρέσεων (δείτε ΕΔΩ) – γνωρίζοντας ότι η 4μηνη παράταση εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων ισοδυναμεί με μια εργασιακή ανάσα ζωής για τους 75 εργαζόμενους.

Θάνος Κατσώνης
Ηλιούπολη 23 Ιουλίου 2024

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο