Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήUncategorizedBusinessΣΤΑΘερά "μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα"...

ΣΤΑΘερά “μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα”…

Του Θάνου Κατσώνη
Η προπαγάνδα “των έργων της νέας διοίκησης” προσβάλει την κοινή λογική και την νοημοσύνη των πολιτών.
Δεν προλαβαίνουμε να καταγράψουμε και να σχολιάσουμε τις υπερβολές και τα ψεύδη της επικοινωνιακής δράσης της νέας δημοτικής αρχής…
Σήμερα, όπως μπορείτε να δείτε ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ, κομπάζει για την έναρξη των ασφαλτοστρώσεων στην οδό Παγγαίου, τονίζοντας στην ανακοίνωσή του με συνοδεία βίντεο και (παρα)πληροφορεί, ότι:
“Δείχνουμε το «δρόμο» των έργων. Η Ηλιούπολη αλλάζει, με σκληρή δουλειά, με σχέδιο αλλά πολύ περισσότερο με μεγάλη αγάπη και σεβασμό απέναντι στο δημότη”!

Αποκρύπτει φυσικά ότι πρόκειται για το έργο «Βελτίωση οδικής ασφάλειας Δήμου Ηλιούπολης» Α.Μ.36 /22 », CPVS [45233120-6, συνολικού προϋπολογισμού 2.140.000,00 € με τον Φ.Π.Α., που μετά από μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας που υποβλήθηκε στις 28 Ιουλίου 2022 προς χρηματοδότηση στο Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, Πρόγραμμα «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας».

Μετά την απόφαση έγκρισης στις 9 Μαρτίου 2023, που μπορείτε να ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ, δημοπρατήθηκε σε χρόνο ρεκόρ τον Μάιο του 2023 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ, συμβασιοποιήθηκε και τώρα ξεκίνησε να υλοποιείται.

Τη δουλειά την έκαναν άλλοι και τώρα – όπως ΣΤΑΘερά συνηθίζει – χωρίς καμία συστολή και σεμνότητα, επιχειρεί να αυτοδοξαστεί…

Ο Δήμος Ηλιούπολης με Δήμαρχο Στάθη Ψυρρόπουλο “σπάει τα ρεκόρ το ένα μετά το άλλο”.
Μακρόχρονες διαδικασίες που άλλοι Δήμοι χρειάζονται 2 χρόνια ή και παραπάνω για να τις ολοκληρώσουν, ο δικός μας “τις τελειώνει σε λίγους μήνες, μπορεί και σε λίγες μέρες”…
Άλλα έργα μας λέει ότι τα “ξεπαγώνει“, άλλα ότι τα “τελειώνει“, συνήθως βέβαια υλοποιεί έργα για τα οποία δούλεψαν σκληρά αιρετοί της προηγούμενης διοίκησης και φυσικά οι υπηρεσιακοί!
ΣΤΑΘερά η τρέχουσα διοίκηση προσπαθεί να οικειοποιηθεί τα πάντα, και επιχειρεί να αξιοποιήσει επικοινωνιακά τη δουλειά των άλλων, για να «αποδείξει» στην τοπική κοινωνία, ότι κάτι αλλάζει την πόλη.
Εκτίθεται φυσικά στα μάτια όσων ασχολούνται με τα κοινά και γνωρίζουν, αλλά πες-πες κάτι μένει, όπως διδάσκει χρόνια τώρα η προπαγάνδα.

Θάνος Κατσώνης
Ηλιούπολη 16 Σεπτεμβρίου 2024

-Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ με επαγγελματική δραστηριότητα, μελέτες και επιβλέψεις ηλεκτρομηχανολογικών έργων αρχικά στο Τμήμα Η/Μ Μελετών της Τεχνικής Υπηρεσίας του ΙΚΑ και αργότερα ως ελεύθερος επαγγελματίας, με σχετική επιχειρηματική δραστηριότητα.
-Μέτοχος και διευθυντικό στέλεχος σε εταιρείες παραγωγής, εμπορίας και εξαγωγής τεχνικών υλικών και συσκευών θέρμανσης, κλιματισμού, ηλιακής ενέργειας και ΑΠΕ, στην Ελλάδα και υπερδεκαετή επιχειρηματική δραστηριότητα στα Βαλκάνια.
-Σύμβουλος του Δημάρχου Γ. Χατζηδάκη, από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως τον Νοέμβριο του 2022, με αρμοδιότητα την επεξεργασία θέσεων για σημαντικά ζητήματα της Ηλιούπολης και υπεύθυνος στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Ηλιούπολης,.
-Ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Τεχνολογία, την Ιστορία και τον Πολιτισμό και αρθρογραφεί τακτικά για δημοτικά, κοινωνικά και πολιτικά θέματα.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο