Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝΜεγάλη βραδιά γλεντιού για τους Αρκάδες στο 5ο Λύκειο το Σάββατο 21/9,...

Μεγάλη βραδιά γλεντιού για τους Αρκάδες στο 5ο Λύκειο το Σάββατο 21/9, 22:00

Ετοιμάζονται οι Αρκάδες της Ηλιούπολης για το φετινό γλέντι τους, που θα γίνει στο προαύλιο του 5ου Λυκείου, στο Πολυκλαδικό, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, στις 22:00, με μια ομάδα επιλεγμένων μουσικών καλλιτεχνών, που ικανοποιούν σχεδόν όλες τις μουσικές προτιμήσεις, για μια πλούσια βραδιά με μουσική, τραγούδι και χορό.

Οι συντελεστές της μουσικής βραδιάς είναι κορυφαία ονόματα της λαϊκής και δημοτικής μουσικής:
– Ο Βασίλης Τερλέγκας, που μεσουρανεί στο ιδιαίτερο αυτό είδος λαϊκού τραγουδιού για 4 δεκαετίες, με την χαρακτηριστική φωνή του με βυζαντινές επιρροές και φανατικούς φίλους.
– Ο Ματθαιος Γιαννούλης, ο Ναξιώτης μουσικός, τραγουδιστής, σύνθετης και στιχουργός με τη μακρά πορεία στο παραδοσιακό νησιώτικο τραγούδι.
– Η Τζένη Κατσίγιαννη με μεγάλη προϋπηρεσία στο δημοτικό τραγούδι, κόρη του περίφημου Φώτη Κατσίγιαννη, του βασιλιά του Δημοτικού τραγουδιού.
– Ο Στέφανος Κόπανος ανερχόμενος λαϊκοδημοτικός μουσικός και τραγουδιστής και
– Ο Θωμάς Χαλιγιάννης κορυφαίος στο κλαρίνο.

Με κορυφαίους καλλιτέχνες του είδους στη σκηνή, το γλέντι που διοργανώνει ο Σύλλογος Αρκάδων Ηλιούπολης “Θ. Κολοκοτρώνης”, αναμένεται να είναι μια αξέχαστη εμπειρία για όσους συμμετάσχουν, προϊδεάζοντας για μια γιορτινή ατμόσφαιρα απόλυτης λαϊκής διασκέδασης, για μικρούς και μεγάλους.

Έναρξη στις 22:00.
Είσοδος 5 ευρώ.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977933748.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο