Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΑΚΟΥΣΑ-ΕΙΔΑΑντιδήμαρχος "Γεφυροποιός Επικοινωνίας";

Αντιδήμαρχος “Γεφυροποιός Επικοινωνίας”;

Διαβάσαμε ΕΔΩ στη σελίδα του Δήμου Ηλιούπολης ότι “για πρώτη φορά δημιουργείται στο Δήμο Ηλιούπολης σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κάρολο Ιταλό μία πραγματική “Γέφυρα Επικοινωνίας” για Αυτοψία της Τεχνικής Υπηρεσίας στις Γειτονιές της πόλης”.

Κάτω από την ανάρτηση διαβάσαμε και το ενθουσιώδες σχόλιο:
“Πολύ καλό αυτό! Επιτέλους γιατί κάτι τέτοιο είχε γίνει προσωπική υπόθεση στην προηγούμενη Δημοτική αρχή!”

Αν υπάρχει κάποια βάση αλήθειας στο σχόλιο αυτό, η ανακοίνωση του Δήμου πιστοποιεί ότι κάνει ακριβώς το ίδιο, αφού επισημοποιεί “νέο” δίαυλο επικοινωνίας, όχι με την Τεχνική Υπηρεσία αλλά με τον αιρετό που την επιβλέπει.

Κατά τη γνώμη μας οι Δήμοι λειτουργούν σωστά όταν “τη δουλειά” την κάνουν οι υπηρεσίες, με την εποπτεία και την καθοδήγηση των αιρετών και όχι οι ίδιοι οι αιρετοί. Οι αιρετοί δεν “εργάζονται”, αλλά συντονίζουν, οργανώνουν και παρακολουθούν τη λειτουργία των υπηρεσιών, δεν υποκαθιστούν ούτε συμπληρώνουν τις υπηρεσίες.

Έτσι λοιπόν αδυνατούμε να …ενθουσιαστούμε κι εμείς, διαβάζοντας ότι αποδέκτης των αιτημάτων θα είναι ο αρμόδιος «αντιδήμαρχος-γεφυροποιός», στο προσωπικό του email.

Με τα σύγχρονα εργαλεία άμεσης επικοινωνίας του Δημότη με τον Δήμο του, που εδώ και πολλά χρόνια είναι διαθέσιμα, (Γραμμή του Δημότη-15377, FixMyCity, email πρωτοκόλλου και υπηρεσιών και μέσω του επίσημου σάιτ του Δήμου), δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε την αναγκαιότητα της «γέφυρας» του αντιδημάρχου, πέραν της οικοδόμησης μιας απευθείας “επαφής επικοινωνίας”, χρήσιμης για το μέλλον…

Η πρόσφατη κακή πρακτική της ευρωβουλευτού κυρίας Άννας Μισέλ, που στηλιτεύτηκε από όλους και της κόστισε την ευρω-υποψηφιότητά της, εμπνέει ακόμα και σήμερα κάποιους, εδώ στην πόλη μας;

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο