Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΑΚΟΥΣΑ-ΕΙΔΑΆρωμα "ΚΥΤ" στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο

Άρωμα “ΚΥΤ” στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο

του Θάνου Κατσώνη
Η νέα δημοτική αρχή προχωράει σιωπηρά στην καταστρατήγηση των πάγιων και διαχρονικών αποφάσεων των ΔΣ του Δήμου Ηλιούπολης, από το μακρινό 2003.
Ο λόγος για την απαράδεκτη έγκριση τομών σε οδούς για εγκατάσταση υπόγειων καλωδίων υψηλής τάσης, κοντά στο ΚΥΤ με κατεύθυνση την Αργυρούπολη και προορισμό την επένδυση του Ελληνικού.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η δημοτική αρχή να δέχεται «πυρ ομαδόν» από παρατάξεις και συλλογικότητες, που μέσα σε ελάχιστο χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων της, διαπιστώνουν ότι κάτι δεν πάει καλά στην πράξη.
Αναμένεται να παραβρεθούν στο σημερινό ΔΣ συλλογικότητες και πολίτες που σταθερά αγωνίζονται για την εφαρμογή των αποφάσεων του ΣΤΕ, με τις οποίες έχουν χαρακτηριστεί παράνομες οι εκεί εγκαταστάσεις και ζητούν την απομάκρυνση του ΚΥΤ.
Όλοι θυμούνται τις τοποθετήσεις του κ. Ψυρρόπουλου στο ΔΣ, όταν είχε ανοίξει το θέμα του ΚΥΤ και του δημοτικού Κοιμητηρίου στον χώρο του ΚΥΤ, αλλά σήμερα στην πράξη αναιρεί τα πάντα και διευκολύνει την εγκατάσταση υποδομών που, αν μη τι άλλο, δείχνουν ότι το ΚΥΤ δεν θα φύγει ποτέ, παρά τα περί του αντιθέτου κατά καιρούς «πολεμικά ανακοινωθέντα» του κ. Ψυρρόπουλου αλλά και του Δημάρχου Αργυρούπολης Ελληνικού.
Τελικά το ΚΥΤ είναι κάτι σαν τις αμερικάνικες βάσεις και παραφράζοντας το παλιό σύνθημα λέμε: “Έξω το ΚΥΤ, που με υπογραφή δημάρχων, μένει για πάντα”!!!

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο