Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΛΙΟΥΠΟΛΗΕιδήσειςΤο Σωματείο Εργαζομένων καταγγέλλει εκδικητικές πρακτικές της διοίκησης και προσπάθεια φίμωσης

Το Σωματείο Εργαζομένων καταγγέλλει εκδικητικές πρακτικές της διοίκησης και προσπάθεια φίμωσης

Αποκαλυπτική η σημερινή ανακοίνωση του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων για το κλίμα όξυνσης και αντιπαράθεσης που επικρατεί με τη νέα δημοτική αρχή.
Όπως αναφέρεται στο κείμενο, μετά από καταγγελία του Σωματείου για τις συνθήκες θερμοκηπίου που επικρατούν στους χώρους του Δημαρχείου, διενεργήθηκε έλεγχος του ΣΕΠΕ, ο οποίος ζήτησε άμεσες εξηγήσεις από τη Διοίκηση.
Ακολούθησε ένα “εκδικητικό” e-mail – τελεσίγραφο από την αρμόδια Αντιδήμαρχο κα Καπίρη, με το οποίο έθετε προθεσμία για την άμεση παράδοση των κλειδιών του γραφείου του Σωματείου στις δημοτικές εγκαταστάσεις στον Υμηττό, για να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο από τον Δήμαρχο (!), που εκτελεί και τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Καθαριότητας.
Το Σωματείο χαρακτηρίζει την όλη κατάσταση ως “προσπάθεια ΦΙΜΩΣΗΣ και ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗΣ της ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ και του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ τους“, καλεί τους εργαζομένους “να συσπειρωθούν γύρω από το Σωματείο“, δηλώνει ότι χωρίς φόβο “θα συνεχίσει την πάλη για προβλήματα και τις ανάγκες ΟΛΩΝ των συναδέλφων” και καταλήγει με την συμβολική δήλωση:
“Όσο για τα κλειδιά…… ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ”!!!

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του ΣΕΔΗ:

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο