Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΛΙΟΥΠΟΛΗΕιδήσειςΣτ. Ψυρρόπουλος στην ΕΡΤ: "Θα σας ανασυστήσουμε..."

Στ. Ψυρρόπουλος στην ΕΡΤ: “Θα σας ανασυστήσουμε…”

Θα σας ανασυστήσουμε” υποσχέθηκε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Στ. Ψυρρόπουλος στην πρόσφατη συνέντευξή του στην ΕΡΤ, επαναλαμβάνοντας μάλιστα 4 φορές τη συγκεκριμένη έκφραση σε διάφορους χρόνους και θυμίζοντάς μας το “θα σας “εξαφανίσωμεν, αντί εξασφαλίσωμεν”, που έλεγε ο “Μαυρογιαλούρος” Λάμπρος Κωνσταντάρας στην παλιά ελληνική ταινία.
Η συνέντευξη του Δημάρχου και μάλιστα σε δημόσιο κανάλι είναι μια αξιοσημείωτη είδηση, όπως αξιοσημείωτες ήταν και οι ειδήσεις που ξεχωρίσαμε μέσα από το βίντεο αυτό.
Με τη “γνωστή μαεστρία του” στη χρήση της Ελληνικής Γλώσσας ο κ. Ψυρρόπουλος κατάφερε για άλλη μια φορά να μας μαγνητίσει και να μας οδηγήσει στην συμπυκνωμένη παρουσίαση των σημαντικότερων σημείων της τοποθέτησής του, διατηρώντας τις ακριβείς διατυπώσεις του.
Μας είπε ο δήμαρχος:

  1. Έχω αναλάβει και χρέη καθαριότητας, σα δήμαρχος, έχω αναλάβει την καθαριότητα εξ ολοκλήρου…
  2. Παραλάβαμε μια πόλη που ήταν απαρχαιωμένη και διοικητικά και οργανωτικά και οικονομικά και την ανασυστήνουμε μέρα με τη μέρα…
  3. Πρόσφατα βρισκόμαστε και είμαστε ταγμένοι στην επένδυση του Ελληνικού, σαν Ηλιούπολη και εγώ ως δήμαρχος, κάτι που ανοίγει μία μεγάλη προοπτική μια άλλη Πνοή για να μπορέσει η Ηλιούπολη να ανακτήσει το χαμένο έδαφος.
  4. Γιατί όταν έχεις να αντιπαρατεθείς δήμους της Γλυφάδας, του Αλίμου, του Ελληνικού -Αργυρούπολης και όλο αυτό το νότιο, τα 3Β που λέμε, πρέπει και εμείς να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία με έργα, για ασφάλεια, προοπτική και καλύτερη καθημερινότητα.
  5. Οι πλατείες είναι και αυτό ένα συγκεκριμένο project τις οποίες αναμορφώνουμε σιγά-σιγά .
  6. Η ΕΡΤ είναι το μοναδικό κανάλι που αναδεικνύει θέματα που βρίσκονται στο Δήμο μας… και τα βγάζει στη διαφάνεια (μετά διόρθωσε στην επιφάνεια…)
  7. Τώρα αναβαθμίζουμε το πάρκο Αγίου Νικολάου θα γίνει ένα από τα καλύτερα στα νότια προάστια θα έχει δηλαδή μέσα από καλλισθενικά όργανα, παιδικές χαρές θα έχει μέχρι και τελεφερίκ, θα έχει πάρκο σκύλων, είναι δηλαδή ένα πάρκο το οποίο αξίζει πολλά.
  8. Έχουμε” (!!!), ήταν η απάντηση του Δημάρχου, στην παρατήρηση του δημοσιογράφου “Έχετε όμως αδέσποτα πολλά“… και συνέχισε, είμαστε σε πολύ καλή συνεργασία με τη Φιλοζωική…
  9. Υπέγραψα την περασμένη εβδομάδα σύμβαση 55.000 ευρώ για στειρώσεις και προσπαθούμε να βοηθάμε τις γατοαποικίες που υπάρχουν στην πόλη…
  10. Τώρα προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε ένα κονδύλι το οποίο είναι αναβάθμιση του καταφυγίου.
  11. Μας πρότεινε το δασαρχείο ένα δύο άλλους χώρους να μεταφέρουμε το ήδη υπάρχον καταφύγιο της φιλοζωικής και να το αναβαθμίσουμε.
  12. Έχω και τον τομέα της φιλοζωίας αναλάβει, μαζί με την καθαριότητα.
  13. Πήρα μια καθαριότητα διαλυμένη, δεν υπήρχαν οχήματα…
  14. Ανασύστησα (sic) όλα τα οχήματα και αυτή τη στιγμή τα βλέπει η πόλη…
  15. Οχήματα ήταν παροπλισμένα, υπήρχαν δυσαρρυθμίες (!!!) και δυσχέρειες χρόνων
  16. Αυτό κάνουμε εμείς τώρα, φέρνουμε οχήματα καινούργια(!!!)
  17. Κάθε μέρα είμαι στα Υπουργεία, στο Λιβάνιο, στο Σπανάκη, στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
  18. Η δουλειά του Δημάρχου είναι να πηγαίνει να φέρει λεφτά για το δήμο του και μετά να έχει συνεργάτες στις κατάλληλες θέσεις για να μπορεί να λειτουργήσει ένα χαοτικό σύστημα.
  19. Έχουμε αιτηθεί δάνειο από ΤΠΔ για τον ηλεκτροφωτισμό, αλλά δεν θέλω να πω το ύψος του δανείου…
  20. Μας είχε έρθει στο παρελθόν πρόταση 10-11 εκατομμυρίων, (Σ.Σ. κάθε φορά σ’ αυτό το νούμερο προσθέτει κάποια εκατομμύρια…) με διαδικασία σκοτεινή, που δεν θέλω αυτή τη στιγμή να αναφερθώ γιατί αυτά έχουν ειπωθεί προεκλογικά.
  21. Ο φωτισμός θα μπει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα ξέρει ο κόσμος τι θα βάλουμε και τι θα πληρώσουμε.
  22. Η οικονομική κατάσταση που παρέλαβα είναι η δυσκολότερη από συστάσεως του δήμου Ηλιούπολης, δεν είχα ούτε μία μισθοδοσία των δημοτικών υπαλλήλων στο ταμείο.
  23. Έχουμε την ΕΥΔΑΠ που μας ήρθε μισό εκατομμύριο οφειλές, το φυσικό αέριο 400.000 οφειλές, οι Σχολικές Επιτροπές που ενσωματώθηκαν 700.000 οφειλές και καθυστερούμε λόγω της οικονομικής δυσπραγίας.
  24. Ο Δήμος δεν έχει μαρίνες, τεράστια μαγαζιά, δεν έχει υψηλά δημοτικά τέλη…
  25. Αποδέχθηκε την εκτίμηση των δημοσιογράφων ότι “η Ηλιούπολη είναι μια πόλη χωρίς ζωή”…
  26. Οι νέοι της πόλης είναι η λέξη κλειδί, για αυτό και βάλαμε τα ηλεκτρικά ποδήλατα.
  27. Ανασυστήνουμε πάρκα, πλατείες και είμαστε σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο για να ανασυστήσουμε την εμπορική κίνηση στην πόλη, με το Φεστιβάλ, το Καρναβάλι που κάναμε για καλό σκοπό για τον Παναγιώτη, κλπ.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Δημάρχου ΕΔΩ, με κλικ στην εικόνα παρακάτω, από το 30:40′

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο