Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝΔήμος ΗλιούποληςΔιπλή συνεδρίαση του ΔΣ σήμερα

Διπλή συνεδρίαση του ΔΣ σήμερα

Χωρίς “καυτά” θέματα δείχνουν και οι δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, σήμερα Τρίτη 27 Αυγούστου 2024, στις 17:00 και στις 19:00.
Η πρώτη συνεδρίαση που χαρακτηρίζεται ως “Λογοδοσίας της Δημοτικής αρχής“, για πρώτη φορά έχει μόνο 6 από τα συνολικά 8 επιτρεπόμενα θέματα συζήτησης, αφού κατά τα φαινόμενα η διαδικασία των καλοκαιρινών διακοπών επηρέασε κάποιες από τις δημοτικές παρατάξεις.

Ίσως το πρώτο ερώτημα του κ. Γ. Χατζηδάκη να προκαλέσει κάποιο ενδιαφέρον, αφού σε προηγούμενη συνεδρίαση ΔΣ υπήρξε αρκετή ένταση μεταξύ Δημάρχου και αντιπολίτευσης, σχετικά με τον τρόπο που παρουσιάστηκε η διαχείριση του χρέους του Δήμου προς ΕΥΔΑΠ και Φυσικό Αέριο, μετά την απώλεια της τρέχουσας ρύθμισης.

Μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ τα θέματα της συνεδρίασης λογοδοσίας και τον σχετικό σχολιασμό μας, σε προηγούμενο κείμενό μας.

Στην δεύτερη συνεδρίαση στις 19:00, το ενδιαφέρον – ως συνήθως – θα εντοπιστεί στη διαδικασία ερωτήσεων – απαντήσεων, αφού τα περισσότερα από τα θέματα της σημερινής ατζέντας είναι τυπικά:

  1. Αναπροσαρμογή μισθώματος του 9ου νηπιαγωγείου Ηλιούπολης
  2. Εισηγητική έκθεση Β’ τριμήνου για την εκτέλεση του προϋπολογισμού Δήμου Ηλιούπολης, οικονομικού έτους 2024
  3. Αναμόρφωση προϋπολογισμού (8η) του Δήμου, οικονομικού έτους 2024
  4. Έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις
  5. Έγκριση οικονομικών καταστάσεων του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Αγωγής, Φροντίδας και Αλληλεγγύης – ΚΑΦΑΔΗΛ – ΠΑΥΛΟΣ ΠΕΝΤΑΡΗΣ», οικονομικού έτους 2021
  6. Έγκριση οικονομικών καταστάσεων του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Αγωγής, Φροντίδας και Αλληλεγγύης – ΚΑΦΑΔΗΛ – ΠΑΥΛΟΣ ΠΕΝΤΑΡΗΣ», οικονομικού έτους 2022
  7. Παράταση προθεσμίας περαίωσης της σύμβασης με τίτλο «Εκπόνηση μελετών για υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες Δήμου Ηλιούπολης» (Α.Μ.4/2021)
  8. Παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου «Προσαρμογή λειτουργούντων παιδικών, βρεφονηπιακών σταθμών του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Αγωγής Φροντίδας και Αλληλεγγύης Δήμου Ηλιούπολης (ΚΑΦΑΔΗΛ) – ΠΑΥΛΟΣ ΠΕΝΤΑΡΗΣ» (Α.Μ.28/2022)

ΕΔΩ, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παρακολουθήσει στο Yoytube τις συνεδριάσεις

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο