Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΛΙΟΥΠΟΛΗΑπόψειςΓ. Χατζηδάκης: 9 μήνες απραξίας της δημοτικής αρχής για τον Βρεφονηπιακό σταθμό...

Γ. Χατζηδάκης: 9 μήνες απραξίας της δημοτικής αρχής για τον Βρεφονηπιακό σταθμό της Αριστογείτονος

Με σημερινή ανακοίνωση του ο κ. Γ. Χατζηδάκης, επικεφαλής της παράταξης “Ενωμένοι για την Ηλιούπολη” στηλιτεύει την αδράνεια της δημοτικής αρχής, για τον νέο δημοτικό παιδικό σταθμό στην Λεωφόρο Ειρήνης και Αριστογείτονος. Χαρακτηριστικά αναφέρει, ότι, “9 μήνες μετά και όλα μοιάζουν ίδια. Η δημοτική αρχή δεν έχει εκδώσει ακόμα την άδεια πυρόσβεσης, έχει καθυστερήσει σημαντικά τις διαδικασίες ώστε να δοθούν οι απαιτούμενες εγκρίσεις για την λειτουργία του, ενώ ως σήμερα δεν έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες πρόσληψης προσωπικού“.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Στις 31 Δεκεμβρίου 2023 παραδώσαμε πανέτοιμο κτιριακά το νέο παιδικό σταθμό στην οδό Αριστογείτονος. Είχαν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες και απέμενε μόνο για τη νέα δημοτική αρχή η προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού, η έκδοση άδειας πυρόσβεσης ως απαραίτητη προϋπόθεση για την άδεια λειτουργίας καθώς και η πρόσληψη προσωπικού.

9 μήνες μετά και όλα μοιάζουν ίδια. Η δημοτική αρχή δεν έχει εκδώσει ακόμα την άδεια πυρόσβεσης, παράλληλα έχει καθυστερήσει σημαντικά τις διαδικασίες ώστε να τροποποιηθεί ο οργανισμός εσωτερικής υπηρεσίας του Δήμου ώστε να δοθούν οι απαιτούμενες εγκρίσεις για την λειτουργία του, ενώ ως σήμερα δεν έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες πρόσληψης προσωπικού με αποτέλεσμα ο σταθμός να μπορεί να υποδεχτεί μόνο ένα βρεφικό τμήμα!

Σα να μην έφταναν όλα αυτά η δημοτική αρχή ενημέρωσε τους γονείς να φέρουν κανονικά τα παιδιά τους στον παιδικό σταθμό χωρίς να έχει εκδοθεί η άδεια πυρόσβεσης! Δηλαδή επιχείρησαν να ανοίξουν τον παιδικό σταθμό χωρίς αυτός να διαθέτει άδεια λειτουργίας! Ευτυχώς, έστω και τελευταία στιγμή, η απόφαση αυτή ανεστάλη.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιος πήρε την πρωτοβουλία να ανοίξει ο παιδικός σταθμός. Σίγουρα όμως η απόφαση αυτή οφείλεται στην ψευδή της δέσμευση τους στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο πως ο παιδικός σταθμός θα ανοίξει στην ώρα του.

Αν δεν είναι ικανοί να τηρήσουν όσα δεσμεύονται τουλάχιστον ας σταματήσουν να δημιουργούν στους γονείς και τις οικογένειες αίσθημα ανασφάλειας και κινδύνου. Με την ασφάλεια των παιδιών μας δεν παίζουμε.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο