Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΛΙΟΥΠΟΛΗΕιδήσεις5 δωρεάν υποτροφίες του "CMP Sports School" σε συνεργασία με τον Δήμο...

5 δωρεάν υποτροφίες του “CMP Sports School” σε συνεργασία με τον Δήμο Ηλιούπολης

Μια αξιέπαινη καλή πρακτική, εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης από το “CMP Sports School” της “Ευρωεργασιακής” είναι η προσφορά προς τους κατοίκους του Δήμου Ηλιούπολης.

Συγκεκριμένα προσφέρονται 5 πλήρεις Υποτροφίες Εκπαίδευσης διετούς φοίτησης:

  • 2 στην Προπονητική, με επιλογή Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Personal Training.
  • 2 στην Αθλητική Δημοσιογραφία και
  • 1 στο Sports Management.
    Θα δοθούν σε άτομα που προέρχονται από ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες ή λόγω αντικειμένου των υποτροφιών έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία και πορεία στον αθλητισμό.

Είναι η δεύτερη φορά που ο συγκεκριμένος οργανισμός, συνεργάζεται με τον Δήμο Ηλιούπολης και προσφέρει υποτροφίες.
Η πρώτη προσφορά εξαγγέλθηκε κατά στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο του Δημαρχείου από το “CMP Sports School” τον Οκτώβριο του 2021, που είναι το μοναδικό αποκλειστικά αθλητικό ΙΕΚ στη χώρα μας, που έχει την έδρα του στην Ηλιούπολη.
Τότε είχε προσφέρει στον Δήμο Ηλιούπολης, 5 υποτροφίες δωρεάν φοίτησης στην προπονητική σε παιδιά οικογενειών της πόλης μας, σε ακόμη 5 παιδιά τη δυνατότητα να φοιτήσουν με έκπτωση διδάκτρων 50% και σε όλους τους Δημότες Ηλιούπολης, που θέλουν να φοιτήσουν στο «CMP Sports School» στους παραπάνω τομείς προπονητικής έκπτωση 35%, στο σύνολο των διδάκτρων φοίτησης τους.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια σημαντική κίνηση του CMP Sports School της Ευρωεργασιακής, που δίνει σημαντική ευκαιρία σε 5 παιδιά της πόλης μας να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα εντελώς δωρεάν.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο