Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΛΙΟΥΠΟΛΗΑπόψειςΝΕΑ επώνυμη καταγγελία κατοίκου για την κατάσταση στην πισίνα

ΝΕΑ επώνυμη καταγγελία κατοίκου για την κατάσταση στην πισίνα

Μια έκπληξη περίμενε του δημοτικούς συμβούλους, που προσήλθαν στην συνεδρίαση του ΔΣ.
Στις θέσεις τους βρήκαν ένα ενυπόγραφο έγγραφο-αίτηση προς την Περιφέρεια Αττικής, μιας κατοίκου Ηλιούπολης με τα αρχικά του ονοματεπώνυμού της Α.Σ., με όλα τα στοιχεία της, με το οποίο καταγγέλλει την επικρατούσα κατάσταση στο δημοτικό κολυμβητήριο.

Ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας κρατώντας ωστόσο κάθε επιφύλαξη για τα στοιχεία της καταγγέλλουσας, αφού δεν μπορούμε να τα διασταυρώσουμε άμεσα, αλλά όπως φαίνεται το θέμα της κατάστασης και της ποιότητας των νερών του κολυμβητηρίου, “στοιχειώνει” τη σημερινή διοίκηση…

Παραθέτουμε το περιεχόμενο της αίτησης διατηρώντας ακριβώς το κείμενο της αιτούσας:

Θέλω να καταγγείλω το νερό της πισινας του δημοτικού κολυμβητηριου Ηλιούπολης.
Απο το Φλεβάρη και μετά έχει πρασινίσει 3 φορές κάτι το οποίο οφείλεται λογικά σε κακή και ελλιπή συντήρηση.
Ρίχνουν φαρμακα ξεπρασινίζει ωστόσο παραμένει θολο.
Υπηρξαν άτομα που κόλλησαν ουρολοιμωξη μεταξύ των οποίων κ εγώ όταν ήταν θολο.
Όταν ήταν και πράσινο κολλήσαμε κ άλλα τη πρώτη φορά που πρασίνισε όπως κ τώρα 15 ιουλη που πρασίνισε για 3η φορά δεν την έκλεισαν για να γίνει σωστός καθαρισμος τη 1η φορά έκλεισε μόνο κατόπιν καταγγελιας νομίζω του τέως δήμαρχου.
εγω δεν εκπροσωπώ κάποιο κόμμα κλπ.
Παιρνουν δείγμα μόνο 2 με 3 φορές το μήνα οπότε δεν ξέρουμε τον υπόλοιπο τι γίνεται τα φιλτρα ήταν χαλασμένα ήθελαν αλλαγή τη μια μας λένε θα αλλαχτούν Αύγουστο που θα κλείσει την Άλκη λένε ότι αλλάχτηκαν. κ αν αλλάχτηκαν γιατί θόλωσε ξανά?
γιατί πρασινίζει συνέχεια αφού υποτίθεται κάνουν σωστή συντήρηση?
έμπαινε σκούπα 1 φορά τη βδομάδα τώρα έχουμε να τη δούμε μήνες
το πασχα όταν είχε η ατμόσφαιρα σκόνη κ έπεσε μετά στη πισίνα δε τη καθάρισαν αμέσως όσο ήταν ρευστή με αποτέλεσμα να κολλήσει στα πλακακια να έχουν πρασινίσει πολύ κ από τότε έχουν παραμείνει έτσι.
πως να μη πιάσει άλγη λοιπόν?
και το κορυφαίο ότι λένε ψέματα όσον αφορά τα δείγματα.
συγκεκριμενα σαββατο 13 ιουλη ήταν πολύ θολο και Δευτέρα 15 ιουλη πρασίνισε, μας είπαν ότι πήραν δείγμα τη Δευτέρα 15 κ ότι ήταν ασφαλές ενώ ήταν ψέμα το χαρτί που ήταν τοίχο κολλημένο με το δείγμα έλεγε ότι πάρθηκε 12 του μήνα και ότι 15 απλά βγήκαν τα αποτελέσματα τωρα λένε ότι πήραν δείγμα σήμερα αλλά εχουν ρίξει φαρμακα οπότε θα βγει σωστό ποιος μου λεει οτι δεν υπάρχει συστηματική παραπληροφόρηση όσον αφορά τα δείγματα?σας παρακαλώ ελέγξτε τη κατάσταση γιατί κρατάει ένα εξάμηνο τουλάχιστον αυτή η ιστορία
Η ΑΙΤΟΥΣΑ
Α…….. Σ………

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο