Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΛΙΟΥΠΟΛΗΑπόψειςΔημ. Ευαγγέλου: Νέα γκάφα της δημοτικής αρχής!

Δημ. Ευαγγέλου: Νέα γκάφα της δημοτικής αρχής!

Ανοργανωσιά, προχειρότητα ή και τα δύο;
Με ανακοίνωσή του ο Δημήτρης Ευαγγέλου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ηλιούπολη – Φωτεινή πόλη” στηλιτεύει την ανοργανωσιά και την προχειρότητα, που επικρατεί στον Δήμο Ηλιούπολης.
Τι συνέβη πάλι;
Την ίδια μέρα και την ίδια ώρα, τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024 στις 19:00, καλεί τους δημοτικούς συμβούλους να παρευρίσκονται στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Μίκης Θεοδωράκης» για την 1η Δημόσια Παρουσίαση των αρχικών πορισμάτων της μελέτης «ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ» και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να συμμετέχουν στην Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση και δείτε τα έγγραφα που αποδεικνύουν την καταγγελία!

Ανοργανωσιά, προχειρότητα ή και τα δύο;
Σε πρόσφατη ανακοίνωση του ο Δήμος Ηλιούπολης ενημερώνει για την παρουσίαση του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου στις 26 Αυγούστου και ώρα 19:00.
Την ίδια ακριβώς ώρα, καλεί τις παρατάξεις σε συνεδρίαση λογοδοσίας.
Στην ουσία, η δημοτική αρχή παρεμποδίζει τους αιρετούς να ενημερωθούν για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όπως το νέο Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο, ενώ καλεί τους πολίτες να παρακολουθήσουν ταυτόχρονα τη συνεδρίαση του ΔΣ και την παρουσίαση του σχεδίου (!!!) που γίνονται σε 2 διαφορετικές αίθουσες.
Η δημοτική αρχή του κ. Ψυρρόπουλου δεν μπορεί να ανταποκριθεί με ελάχιστη σοβαρότητα ακόμα και στα πιο στοιχειώδη.
Καλούμε την πρόεδρο να αλλάξει την ημερομηνία συνεδρίασης ώστε όλοι οι αιρετοί και οι πολίτες να μπορούν απρόσκοπτα να παρακολουθήσουν και τα δύο.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο