Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΛΙΟΥΠΟΛΗΕιδήσειςΣπαρτιάτικες μνήμες δημοτικών εκλογών του 2014 και ποινικές δίκες

Σπαρτιάτικες μνήμες δημοτικών εκλογών του 2014 και ποινικές δίκες

Με αφορμή την επεισοδιακή επίσκεψη του Β. Στίγκα στο Δημαρχείο, θυμηθήκαμε τη δημοσίευσή μας, όταν εξελέγη βουλευτής (Δείτε ΕΔΩ) και ξαναείδαμε το σχετικό βίντεο της παρουσίασής του, από τον “εντυπωσιασμένο” πρώην-πρώην Δήμαρχο κ. Β. Βαλασόπουλο, με τα κάτωθι “συγκινητικά” λόγια:

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο της παρουσίασης της υποψηφιότητας Β. Στίγκα

“Ένας άνθρωπος που προέρχεται από έναν ιδεολογικό χώρο, που δεν πίστευα ότι μπορεί να είναι πράγματι μαζί μας. Είναι όμως ένας άνθρωπος που πονάει αυτή την πόλη, οικογενειάρχης, την αγαπάει, την υποστηρίζει, επιχειρηματίας και το σημαντικότερο από όλα, μηχανικός αεροσκαφών…
Είναι ο Βασίλης ο Στίγκας! Τον ευχαριστούμε που μας τιμά με την παρουσία του στο ψηφοδέλτιό μας”!!!

Ακολούθησε χειραψία με διπλό ασπασμό και μια ανατριχίλα μας διαπέρασε, τώρα που το ξαναείδαμε…

Όλα αυτά βέβαια, συνέβησαν το μακρινό 2014…
Τώρα θα ξαναδούμε, τον ίδιο τον Β. Στίγκα ή κάποιον εκπρόσωπό του, στην κατάθεση στεφανιών της 28ης Οκτωβρίου στην πλατεία Φλέμινγκ, στο μνημείο των Ηρώων;

Μπορεί να αποκλείστηκαν οι “Σπαρτιάτες” από τις Ευρωεκλογές του 2023 με απόφαση του Αρείου Πάγου, ως κόμμα που δεν σέβεται την δημοκρατία, αλλά συνεχίστηκε η συμμετοχή τους στο Κοινοβούλιο, μέχρι την τελική εκδίκαση της υπόθεσης.
Η σχετική δίκη, που αφορά τους 11 βουλευτές του κόμματος που κατηγορούνται για εξαπάτηση ψηφοφόρων μετά τις καταγγελίες του αρχηγού τους Βασίλη Στίγκα περί “Ντον Κορλεόνε” και “Greek Mafia»” άρχισε στις 16/10 με την παρουσία του Κασιδιάρη, αλλά διακόπηκε για να συνεχιστεί στις 31/10.
Στο μεταξύ συνεχίζεται η επίσημη χρηματοδότησή τους…

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο