Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΗΛΙΟΥΠΟΛΗΑπόψεις"Δάσκαλε", που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις...

“Δάσκαλε”, που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις…

Τις ανησυχίες τους εκφράζουν συλλογικότητες και παρατάξεις της πόλης, για τις εργασίες υπόγειων καλωδιώσεων, που γίνονται γύρω από το ΚΥΤ με κατεύθυνση προς την Αργυρούπολη και το θέμα σίγουρα θα τεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της ερχόμενης Παρασκευής.
Διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ τα πρόσφατα σχετικά μας δημοσιεύματα!
Σκαλίζοντας το θέμα μάθαμε από πηγές μας στο Δημαρχείο, ότι η σημερινή διοίκηση του κ. Ψυρρόπουλου, έδωσε άδεια σε εργολάβο να εκτελέσει τομές σε οδούς στα όρια της πόλης με την Αργυρούπολη, όπου βρίσκεται το ΚΥΤ, ανατρέποντας με αυτόν τον τρόπο την πάγια τακτική της προηγούμενης διοίκησης, που με ρητή εντολή Χατζηδάκη αρνείτο να δώσει έγκριση.
Σύμφωνα με καταγγελίες συνδημοτών που μίλησαν με τον εργολάβο, πρόκειται για εργασίες διασύνδεσης του ΚΥΤ με την επένδυση του Ελληνικού.
Αν όλα αυτά είναι αληθή, πρόκειται για ένα σκάνδαλο τεραστίου μεγέθους, που εκθέτει ανεπανόρθωτα τη σημερινή δημοτική αρχή, η οποία στο παρελθόν με τον δηκτικό τίτλο “Μια τρύπα στο νερό”, (που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ,) κατηγορούσε την διοίκηση Χατζηδάκη για το ΚΥΤ, στις αρχές του μακρινού 2020, ότι:
• “Φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων ως προς την διαχείριση των μεγάλων θεμάτων της πόλης μας, όπως της οριστικής απομάκρυνσης του ΚΥΤ”.
• “Με έλλειψη στρατηγικής, με σκοτεινές συνεννοήσεις με τον ΑΔΜΗΕ, βασική επιδίωξη του οποίου είναι η αύξηση του ΚΥΤ, ο Δήμαρχος απέκρυψε από το δημοτικό συμβούλιο και άρα από το λαό της Ηλιούπολης τις προθέσεις του”.
• “Συνδέεται με μια ευρύτερη στρατηγική που έχει σχέση με την αναβάθμιση του ΚΥΤ, την επένδυση στο Ελληνικό και τα σχέδια που υπάρχουν για την “αξιοποίηση» του βουνού”.

Και σήμερα τι γίνεται;
Πραγματοποιούνται, όπως φαίνεται, με τις ευλογίες και την έγκριση του κ. Ψυρρόπουλου, αυτά που τότε κατήγγειλε ως προθέσεις και πρακτικές των “προηγούμενων”…

Τέλος, με ενδιαφέρον θα περιμένουμε και την επίσημη τοποθέτηση του Δημάρχου Αργυρούπολης-Ελληνικού για το θέμα αυτό, που κάτι θα ξέρει για το θέμα, ενώ στο παρελθόν έχει πρωταγωνιστήσει σε επαναστατικές δηλώσεις κατά της επαύξησης του ΚΥΤ…

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments

Μετάβαση στο περιεχόμενο